Pokrenuta inicijativa da se osposobi zavičajni pašnjak Mihajla Pupina u Idvoru

Ostavite komentar


  1. pod obavenom prisutnosti, kao na veličanstveni Zborm svim članovima SNS i ostalima, da odgovore na pitanje. šta znači „zavičajni pašnjak“. Ne dodeljivanjem opcija A,B,V,D, nego prazna crta_________________, da napišu.Može i na 2 stranice. Ej, 99% Srbije crpi osnovne prehrambene iz Vojvodine! Ajde 1-dan presek. Koliko procentualno, obzirom na učešće sa teritorijom u Srbiji, ima udela u BDP, Koliko ima udela u punjenju Budžeta, koliko se iz istog Budžeta izdvaja za Vojvodinu,a koliko se vraća? Koliko novih km auto pputeva se izgradilo na teritoriji Vojvodine od 2012, a koliko u Srbiji, ne računajući Vojvodinu? Koliko reka se svake godine izliva u Srbiji, koliko u Vojvodini i zašto?Pogledajte, za vreme SFRJ samo Vojvodina nije imala Aerodrom A, makar i B kategorije? Zašto?
    Kad god je trebalo nekog ućutkivati od 1945, pa na ovamo, tu se posebno isticala Vojvodina, koju je Srbija dobila za zelenim stolom, ne u Rambujeu, nego u Trianonu! nevalja Vam Vojvodina, odcepite se Vi od NJE! LSV ovde da bude da pritisne MUTE!! Dosta su tamburali za sve nas, a korist …

  2. Koreni vuku iz Vojvodine, ili u svoj rodni kraj? Naši pretci su vekovima unazad ovde živeli , niko nam nije smetao, ali da nam se uporno gura prst u oko i nazivani smo svakojakim izdajnicima, jel vam nije bilo dosta? Nismo mi išli na ničije, niti smo otimali ičije! Srećno svima, sa svojom pameti.Manite nas, ostavite na miru. Zaboravili ste, da onaj odozgo, gleda sve?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.