Pokret Dveri osudio Medicinski fakultet zbog odluke o kovid propusnicama

Ostavite komentar


  1. Pozivam zdravstvene vlasti da hitno počnu da objavljuju koliko je vakcinisanih u strukturi umrlih tokom dana i kojom su vakcinom vakcinisani. Podaci moraju biti provreljivi. Ovo če razbiti mnoge predrasude ili možda iluzije a u svakom slučaju doprineti istini. dakle rešenje je krajnje jednostavno.

  2. Odgovor za Dr Dragan S.
    Apsolutno ste u pravu. Nadlezni MORAJU da izadju u javnost sa validnim, preciznim i proverljivim podacima o procentu vakcinisanih gradjana medju obolelima, narocito srednje teskim i teskim slucajevima, kao i o procentu vakcinisanih medju preminulima. Sve ostalo je bespostedna i neuverljiva propaganda vaksera i antivaksera. Dajte podatke, pa da vidimo gde smo. I na kraju pitanje za redakciju – da li cete nekad objaviti neki moj komentar (da ne gubim vreme na kucanje, koliko god da mi je tema vazna)?

  3. Dok vi osudjujete narod se zarazava i umire. Studenti medicine stalno tokom prakse idu po bolnicama. Zar treba da bolesnima jos pogorsaju stanje i zivotno ih ugroze unoseci im koronu na odeljenja?!

  4. E Zemljaci
    U Austriji vec Postoje takve Propusnice u Vidu Papirnog Dokumenta ili na Monilnom Telefonu
    A vi tu Sudite nekog

  5. Kako jedan papir na kojem nešto piše može bilo koga da zaštiti od virusa ako je donosilac papira bolestan u tom momentu? Diskriminacijaaaa a ne borba protiv virusa.

  6. Diskriminacija studenata ,a šta je bilo sa dopunskim rokom za vakcinisane studente medicine pojeo vuk magare. Sramota

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.