Pokret Kreni promeni pozvao građane da u roku od sedam dana potpišu onlajn peticiju protiv uvođenja Zakona o planiranju i izgradnji

Ostavite komentar


  1. Znate sta, svako od nas ima svoj stav. Ne mozemo svi da mislimo na isti nacin. Zato ne treba treba traziti da svi potpisu istu stvar. Bolje je da postoji siroka lepeza stavova, a da se cilj ostvaruje u vise kolona. Jedna kolona nije nikakva snaga. Vise kolona, garancija snage.

  2. Sve vaše peticije uredno potpisujemo, pa i ovu sam već potpisala. Toliko mogu da učinim, za dobrobit ovog napaćenog naroda koji godinama trpi tiraniju ove vlasti. Nažalost ne mogu više jer sam stara, ali nikako duhom, već godinama koje su se nabrojane.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.