Pokret ujedinjenih fantoma menja naziv i izlazi na izbore 1Foto: puf zrenjanin

U Zrenjaninu je održana prva izborna skupština Pokreta ujeidnjenih fantoma na kojoj je konstituisan Gradski odbor ove organizacije sačinjen od 40 članova stalnog sastava.

Izabrani su i kopredsednici, potpredsednica, predsednik izvršnog odbora i predsednik omladine.

Na sastanku je izglasana i promena naziva Pokret ujedinjenih fantoma,a ime pokreta biće saopšteno javnosti u narednom period.

Planirano je proširenje ovog pokreta na ostale gradove APV Vojvodine, kao i izlazak na predstojeće redovne lokalne i pokrajinske izbore.

Kopredsednik  PUFa Milan Pernat rekao je da oni žele da stave tačku na „lopovluk i laž“, kao i da je borba koju pokreću njihov vid patriotizma.

„Za primarni cilj našeg političkog delovanja postavljamo podstrekivanje običnih ljudi da preuzmu odgovornost i da u svojim mestima pronađu najbolje što imaju, jer samo najbolji mogu da pokrenu ovu zemlju, zaglibljenu u mulj decenijama unazad“, rekao je jedan od osnivača pokreta Miljan Čičić.

Kopredsednik  PUFa Milan Pernat rekao je da oni žele da stave tačku na „lopovluk i laž“, kao i da je borba koju pokreću njihov vid patriotizma.

U fokusu delovanja ovog pokreta, kako su saopštili, biće dat poseban akcenat na PUF žensku mrežu jer “bez žena, nema promena”.

Više vesti iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari