Pokret za preokret: Ništa od obećanja za izgradnju kanalizacije na levoj obali Dunava

Ostavite komentar


  1. Ni jedna vlast se nije pozabavila ovim problemom vec decenijama. Svi ga se sete kad postanu bivsi

  2. Velika ulica paralelna sa Mirijevcem nema kanalizaciju do kraja a ima stambene zgrade. U potok se i dalje izliva pa u dunavac

  3. Prvo legalizuje kuće i otpustite kanale srušiti sve što je nelegalno izgradjeno pa onda da može da se radi kanalizacija. Napravite na divlje kuce,zatrpate sve kanale sa kapijom izađete na ulicu i onda gde je meni kanalizacija. Ako imaš kuću moraš imati i nepropusnu septucku jamu dok ne dodje kanalizacija ali šta vi znate kada sve na divlje grafite i pregradjujete. Ne bi vam nikada izgradio kanalizaciju dok ne uklonite sve što ste bespravno izgradili i pregradili.

  4. Beograd jedini grad u Evropi koji šalje kanalizaciju direktno u reku

  5. Obećao im faraon! Znate gde on živi. Andrićev venac. Lepo se skupite pa kod njega. E, za to treba imati srce. A, vi to nemate. Povedite Zoricu i onog harmonikaš, oni su iz SPS ili i dalje punite septičke jame. Srećno!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.