„Pokušaj da lažnom brigom za Kosovo prikrije galopirajuću korupciju“: Reakcije na izjavu Šapića da neće dozvoliti festival Mirdita

Ostavite komentar


  1. Eto prilike za Sapica da pokaže brigu o mladima i da on organizuje druženje koje će mu odgovarati, izložbe, književne veceri, razmenu recepata nacionalnih jela, tutisticke filmove, vaterpolo, …..Zabrane mladi be trpe. Ionako mladi Srbi, Albanci i ostali beze. Dajte im šansu, a političari neka rade za šta su plaćeni.

  2. Sapic je mnogo ucinio za ugled Srbije.Njegovo politicko angazovanje mozemo da volimo ili ne,ali ljudi,on je bio sampion,najbolji na svetu.A nas.Kad hocete da vredjate takve ljude,najbolje medju nama,ima ogledalo.Sta sam ja uradio za Srbiju i za moj narod?Onda,jel“sklonim ogledalo.

  3. Samo po reciprocitetu bato , prvo u Prištini i na Kosovu Dobar Dan Srbijo, tek onda može merdita. , fer and squere što kažu ameri. , to važi i za ostale etnose., uz to mož još svesrpski sabor u SAD, recimo Čikagu., kao i uvođenje srpskog kao od jednih od službenih jezika lokalne administracije u Ilinoisu , može , poljski, španski, korejski, nevidim zašto nemože srpski.

  4. Zamislite London sa festivalom koji promovise IRA i predstavama o stradanju Iraca u borbi za nezavisnost.A da je to finansirano iz budzeta!

  5. Autobusi i vozila sa tablicama iz Srbije se kamenuju zadnjih 70 godina na Ap Kosovu. Ne razumem, kako to nije iskorenjeno.

  6. Baš me briga za Šapića, zato što on jeste nesposoban, ali vi ovde brkate babe i žabe. Normalnog čoveka, normalnog Srbina boli ovo najavljeno ponižavanje Srba usred srpske prestonice. Pa, valjda, i mi Srbi imamo neka prava u Srbiji.

  7. Kladim se u šta hoćeš, čak i 200 gr. čokolade, da Šapić nikad nije pogledao ni jednu predstavu od kako festival postoji. Dosta više s tim, bre. Pogledaj oko sebe, ne u puteve i stadione već u ljude. Vidi gde je Srbija zbog mržnje a može i mnogo gore. Propao je onaj koga Aleksandar brani a Aleksandar hrani. Koji Aca, nije ni važno. Nema ni jednog Ace u stranci da je kako treba.

  8. Ovo je stvarno necuveno umesto da spaja mlade i da se lepo druze on siri mrznju. Uzas i sramota. Ko si ti uopste da nesto zabranis

  9. Na Kosovu i Metohiji oni ne dozvoljavaju u Srpskim sredinama ni turnir da se organizuje a majcu ako nosis sa nekim obelezijem moras da skines i pocepaju je uz to i prebiju i to na severu a vi polemisete da ih pustite u Bg, pa vi ste za psihijatra svi…

  10. A knjiga o Milutinu u Jezdićevoj izvedbi. Niko to komentatora ne spominje.

  11. Kakva inicijativa mladih to su sve prodane duše,nikad nisam čuo da je neko drugi kriv za dešavanja 90 ih osim Srba,i koliko puta su Šiptari zabranili ulazak na Kosovo našoj deci članovima nekih sportskih ekipa ili našim umetnicima,zato sam za zabranu.

  12. Dosta je bre više mi njih hlebom oni nas kamenom,to je Srbe mnogo koštalo kroz istoriju i to lažno BRATSTVO sa njihove strane.Nek neko od nas obuče majicu sa natpisom Srbija i proba da udje na Kosovo ima da završi u kanalu,i o kakvom širenju ljubavi pričaju ove prodane duše.

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 10

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.