U nastavničkoj kancelariji Srednje ekonomske škole u Kragujevcu u noći između utorka i srede izbio je požar, ali dnevnici sa ocenama nisu izgoreli jer su „ranije sklonjeni na sigurno mesto“, rečeno je Beti u toj školi. Isti izvor je naveo da je rukovodstvo škole ranije odlučilo da se dnevnici „čuvaju na sigurnijem mestu“.

U nastavničkoj kancelariji Srednje ekonomske škole u Kragujevcu u noći između utorka i srede izbio je požar, ali dnevnici sa ocenama nisu izgoreli jer su „ranije sklonjeni na sigurno mesto“, rečeno je Beti u toj školi. Isti izvor je naveo da je rukovodstvo škole ranije odlučilo da se dnevnici „čuvaju na sigurnijem mestu“. U školi su u toku noći izvaljena četvora vrata, među kojima i ona na nastavničkoj kancelariji. U njoj je zapaljen papir koji se nalazio u korpama za otpatke, a požaru su izgoreli delovi poda i itisona. Požar je oštetio i zidove nastavničke kancelarije.
Pretpostavlja se da su u školi traženi dnevnici koji su, međutim, ranije uklonjeni iz nastavničke kancelarije. Osoba koja je izazvala požar, na čijoj identifikaciji policija radi, najverovatnije je kroz prozor napustila školu“, navodi se u saopštenju za javnost Policijske uprave u Kragujevcu, uz napomenu da je školska čistačica juče ujutro primetila da vatra tinja u nastavničkoj kancelariji. Vatrogasna ekipa je odmah intervenisala i lokalizovala požar.
Kako navode u školi, poučeni ranijim iskustvom, kada je takođe „gorela nastavnička kancelarija sa dnevnicima i ocenama“ na kraju ove školske godine dnevnici su sklonjeni iz te kancelarije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari