Policajci greškom pretukli trojicu učenika, jureći učesnike nedavne pucnjave u Užicu: Roditelji najavili krivične prijave

Ostavite komentar


  1. Greškom pretukli? Dakle nasa policija i dalje praktikuje prebijanje i agresiju? Prvo prebiju nekog pa posle gledaju ko je.

  2. Napredna policija tunguzije, bije decu po ulicama dok se kriminalci šetaju, postaju biznismeni i tatini sinovi dobijaju pisao u bij-i.

  3. Greskom pretukli. Policija koja je spremna i u stanju da pretuce nekoga greskom ili bez nje je ocito regrutovana iz redova seoske fukare i kriminalnog miljea. Postavlaja se pitanje odakle i iz kojeg i kakvog miljea je pokupljen ministar unutrasnjih poslova u vladi Srbije i kakav stav on zauzima po pitanju prebijanja dece ili uopste bilo koga.

  4. Izvukli iz automobila krive, dobro njih poravnali i sad su ravni! Sto još oćete? Pošto sam malo stariji, u mojoj mladosti, ako si činio pizdarije, naletio na miliciju, poravnali su te! Ako si se žalio, poravnali su te i otac i majka! A sad?:) Trojica u autu, jer netko pio? Nije? Sumnjam! Krivi, a sad poravnani!:)

  5. Јок, они су били само лењи да потрче за онима који су бежали, овако су имали сигурне жртве, мало су их помазили пендреком по глави, и све ок, као увек у Србији. Овде код нас у Немачкој постоји једно име за полицајце;
    “ твој пријатељ и помоћник „, само сам их такве доживео. Морао сам додам због неког бота, Бог свети зна шата је то .

  6. Ovi sto su učestvovali u pucnjavi su kriminalci koji treba da su u zatvoru, ali su potrebni sns da zastrasuju narod uoči izbora,

  7. neverovatno da niko nije preneo ovu vest osim Nove i sada Danasa. Strašno! Novinarstvo u Srbiji je propalo ko žeton…

  8. Kakva je to policija koja umesto da hapsi usumljičene za kriminal i sprovede ih u pritvor, prvo ih pretuče, a onda proverava ko su i šta su. Između policije i huligana sve češće ne postoji razlika.

  9. Živim u BB i kad je na portalima preneta vest da je došlo do pucnjave u Uzicu, i da su napadači vozili džip i BMW , odmah sam znao ko je u pitanju. Da ste pitali bilo koga od Bajinobastana ( ima nas 9000) odmah bi vam reko ko je pucao i bio učesnik. Znamo se svi, nažalost. Ali, tući decu koja voze fiat panda od 1000 evra i imaju 17 i 18 godina je uradjeno iz čiste obesti. Znači samo kreten ne bi znao da to nisu učesnici pucnjave.

  10. Smeće u uniformi, one koje trebaju da hapse ne smeju ali se zato iživljavaju nad slabijima ili prebijaju one po nalogu vlasti koji nemaju nikakvu zaštitu a zamerili su se istoj. Najuriti to sve iz službe, gamad jedna.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.