Policajcu koji je bacio ženu preko bankine tokom blokade autoputa iz Rukometnog saveza “samo” 200 evra

Aleksandar Krstić, policijski komandir, poznat po incidentu na ekološkom protestu u Beogradu, zaposlen je u RSS-u kao komesar za bezbednost

Ostavite komentar


  1. treba raspisati opstenarodni zajam da mu se pomogne.
    mada, kad malo bolje prokontam, zar nije bolje da ih sve lepo ukinemo (svuda u svetu ako je moguce) pa da ljudi zive normalno ?

  2. Taj “ policajac“ je mnogo bolje da ostane tu gde jeste..jer kao takav je olicenje i primer rezima u Srbiji,bahat,nepismen,primitivan,arogantan,malomunan..

  3. Koliko profesionalno i kvalitetno obavlja svoj posao videlo se na utakmici u Bg kada je polomljen lekar gostujuće ekipe, a incidenti nisu sprečeni. Ovakvi dodatni poslovi su samo načini zadovoljavanje pripadnika policije i motivisanje za svoju beskrupulozno u sprečavanju ispoljavanja javnog nezadovoljstva i prava na protest.

  4. Šta je posao policajca? Treba da uspostavi red i da ga očuva u interesu građana.
    Šta je on radio? Upravo to. Uspostavljao je red u interesu ogromne većine građana.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.