Policija 2.000 puta izlazila na teren u Beogradu zbog lažnih dojava o bombama, šta su za nju sumnjivi predmeti

Ostavite komentar


  1. Ne znam ciji je to posao, ali zar BIA ne bi trebalo da ispita i utvrdi ko stoji iza tih silnih dojava o bombama. Do sada nisam cuo da je bilo ko optuzen, priveden i td, ili da je bar receno koja to drzava, organizacija ili pojedinac stoji iza tih dojava. To je, po meni, atak na nasu drzavu i akt terorizma, a unosi paniku medju gradjane, posebno roditelje dece u skolama. BIA se, medjutim, bavi sex aktivnostima opozicionara u njihovim spavacim sobama?! To samo u Srbiji moze da se dogadja.

  2. Znači tako možemo da ih namamimo da dođu u slučaju da nas neko ugrožava fizički ili materijalno a oni se prave mrtvi. Pozoveš i prijaviš pretnju bombom. Naravno, šalim se ali u svakoj šali ima malo i zbilje. Koliko puta vam se dogodilo da vam neko lupa na vrata ili vam preti nasiljem a policija pita a jel vas povredio, nije još, zovite kad počinitelj počini neko oziljnije krivično delo? Valjda treba da vam neko provali u stan, pretuče vas na mrtvo ime i ukrade sve što može da odnese, da bi policija intervenisala.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.