Policija iznela sveštenika iz Lidla u Inđiji jer je odbijao da plati robu

Ostavite komentar


  1. Pa učio čovek o moralu. Naičio da su vermici DUŽNI da daju prilog crkvi a sveštena lica da je sramote. Lep primer nema šta!

  2. U današnje vreme si faca ako si nešto objavio.Ovaj svestenik je divan čovek.Za mene je veća sramota i greh za onog ko je snimio i objavio.

  3. Svestenik ima pravo na sve, dozvolili smo da nas tretiraju kao ovce i samo muzu.

  4. То што је био у мантији и носио крст не чини га свештеником. Требало би прво утврдити о коме се ради па онда објавити.

  5. Jel u pitanju sveštenik Srpske pravoslavne crkve? Ili neke druge? Ne piše.

  6. Ovo je tužno i žalosno .
    Do kog nivoa može da padne ljudsko dostojanstvo .

  7. Ako crkva ne mora da plaća porez, zašto bi sveštenici plaćali u prodavnici.

  8. Треба прво видети да ли се ради о правом свештенику

  9. Navik’o pop, a tako ga i naučilo, da popovima može sve na mufte i to uz obavezno poštovanje spram njega. Našlo to, pa zašlo.

  10. Dostojanstvo se ne ukazuje, dostojanstvo ili imaš ili nemaš, on ga očigledno nema a ni ne zna šta je to.

  11. A nadje li se neki bogougodni čovek da plati sveštenikov račun i tako spreči ovu sramotu,bez obzira na neprihvatljiv čin lica u mantiji?

  12. Istina je negde izmedju. Svesteno lice je bilo pod uticajem alkohola ali je platilo racun, problem je nastao oko artikala koji su bili osteceni verovatno njegovom nepaznjom pa je krenulo ubedjivanje oko toga. Lice je iz protesta selo na pod kod kase i odbijao da izadje dok mu se sporni artikli ne zamene. Daleko od toga da doticni nema da priusti sebi namirnice. Alkohol je ucinio svoje. Ko je bez greha nek prvi baci kamen…

  13. Takvog svestenika treba pod hitno rasciniti. To je bruka i sramota za spc i njene vernike.

  14. Svestenici su ljudi i oni grese, piju…i sve ostalo.
    Ali ne vidim da de neko buni sto nam drzavu opljackase. Ovaj bar nije ukrao…

  15. Pa malo ste promasili. Svestenik je platio svu robu i stavio je u papirnu kesu (koju je takodje platio). Nije stigao ni do izlaznih vrata kad mu je kesa pukla i stvari pocele da ispadaju. On se vratio do kasirke i zamolio da mu daju drugu kesu. Kasirka je htela da mu naplati dodatnih 20 din. Ostatak price ste da kazem naboli kako treba. #nabadalica #pogadjalica #srbija #novinarstvo #jadibeda

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.