Policija koči slučaj fantoma iz Savamale

Više od godinu i po dana nepoznato ko su počinioci rušenja u Hercegovačkoj ulici u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Sigurno da policija koci fantoma iz Savamale. Mnogi od tih policijaca bi izgubili posao kada bi se shvatilo da su u slucaj Savine mahale odn Savamale povezane gradske i republicke vlasti u Beogradu. Bice interesantan izbor za gradonacelnika Beograda jer bi tada sve ovo trebalo da izadje na videlo. U suprotnom ce i Beograd i Srbija liciti na kaljugu i barustinu u kojoj se valjaju ljudi kojima je vlast patriotski a preko
    "objektivnog" informisanja vec isprala dobar deo mozga.

  2. Горњи наслов је најбоља дефиниција д и к т а т у р е !Да не употребим тежу реч као што је тоталитаризам или фашизам.Не заборавимо да је ова акција,под маскама у мрклој-изборној ноћи ,српска к р и с т а л н а н о ћ !!!

  3. Jeste proslo previse vremena a da slucaj Savamale nije sobjasnjen I konacnoj na istih stavljena
    a t a c k a.,kao u svakim normalnim drzavi, sto ova nije
    Naravno I da nece sramota ,bestijalnost it““d… vlasti SNS dobiti
    epilog, tacku.,

    Svima je jedno i jedino j a s n o da Srbije funkvionise I s k ljucivo napajanjem

    Vucicevim vijugama.
    Po svemu sudeci ne ocekujmo sutra ono sto se danas ne desava.
    K

    L

  4. Jeste vazno ko je rusio u Savamali ali po drustvo i drzavu je Najvaznije KO je naredio da se na jednom delu drzavne teritorije Republike Srbije na odredjeno vreme suspenduje pravni poredak i Ustav Republike Srbije i vlast preda organizovanoj neformalnoj nasilnoj maskiranoj grupi ljudi!!! Ko? Tuzilastvo i pravosudje i dalje cute.

  5. Jedina osoba koja se pita o slucaj Savamale, je AVucic, da se ne zavaravamo.
    No ni to nece potrajati ,bas kao ni njegov uloga Predsednika ili bilo koja druga u Srbiji.kk
    Uskorok nasa tragedija Would be Over.

  6. Ne mogu da verujem da je vlast to tako radila pa oni su budale . Trebalo je u najkracem roku da izmene zakon i ko je nezakonito zaposeo tudju imovinu mars napolje sa fantomkama bez fantomki mora napolje . A ne da se sudski proces vuce jedno 4 do 5 godina pa opet ako hoce da ide napolje hoce a ako nece nece . Da li su ti koji su bili izbacivani fantomkama vlasnici ili ne a ko nisu sta hoce zastitnik gradjana patkovi i slicni pa cije oni pravo brane . Kod nas kad ti neko upadne u stan ne smes da ga izbacis . Sta je to trebala policija da uradi da zastiti one koji su bespravno zaposeli tudji posed . A sad kao svi bi u Evropu vi jadnici ni neznate sta je privatni posed i koja su prava vlasnika mnogo vam se komunizam uvukao pod kozu lecite se .

  7. Treba krenuti od vrha u policiji..koce istrage. .koce kriminalne bande da se privedu..znaci najnizi sluzbenik je "bog i batina u policiji"

  8. Kako je to "divno" kada Soroševa novina KRIK "otkrije" takvu eksluzivu, da policija krije slučaj u Sava maloj. Licemeri bedni više u Srbiji neće proći vam fazon sa fabrikovanom laži i gebelsovskom metodom, da sto puta ponovljena laž postaje istina. Građani Srbije su vas dobro upoznali i prozreli vašu metodologiju subverzivnog delovanja. Ceo zapad se urotio protiv omalene Srbije, ali nećete pobediti ma koliko se trudili.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.