Policija ponovo „uhapsila“ automobil: Vozilo sa natpisima protiv Vučića u Policijskoj stanici „Mladenovac“ (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Po NS su ispisani grafiti, „Marija Lukić genetska greška“ pored „Bora psiho“ „, Pajtić lopov“, „Milica zavetnica lažljivica“ i ako je SNS, „Miloš „Jovanović Francuz“ i niko ne sme da izbriše. A kada neko na svojoj imovini napiše nešto protiv Vučića, odmah policija u akciju. E moj Vučiću, gotov si. Grmiš, vređaš, histerišeš, pokazuješ tatu kao dokaz da ti je on pravi tata. Puko si ko zvečka!!!!!

  2. Podrska vlasniku vozila.Valjda ovi nece jos dugo,pa da odgovaraju i ti koji su oduzeli vozilo.

  3. Prekršio bilo koji član Ustava ili Zakona republike Srbije? Svaki građanin ima pravo na slobodu govara i izražavanje mišljenja!
    Kad predsednik sebi dozvoljava, da Đinđićevu misao, koristi kao Pamflet i nosilac liste „Srbija nesme da stane“, onda valjda i ovaj čovek ima pravo da izrazi svoj stav! Jedino ako predsednik, obzirom da je dipl. Pravnik, zaboravio staru Latinsku izreku:Quod Vicet Iovi, non Viced Bovi…u prevodu ono što sme Jupiter(Bog) nesme Vo-narod!Ili još aktuelnije, Ancoras tollere!
    Predsednik Vučić može da izjavi, da je narod neradnik, da žene namerno zatrudne, da bi išle na trudičko bolovanje, kad nudi građane Srbije, kao najjeftiniju radnu snagu(kao da je narod njegovo privatno vlasništvo; kad narod, koji ne misli kao on naziva LEŠINARIM i HIJENAMA, ka suprotno ustavi nekoliko godina je bio i Predsednik Države i predsednik političke stranke, SNS, kad je predao Trepču i Gazivode Kurtiju, kad je bez Referenduma potpisao Briselski i Ohridski Sporazum, kad kadrira, postavlja i menja za sebe neposlušne i nepodobne, kad je na miting sebi u BG, kao kontra narodu, koji iz revolta protestuje protiv nasilja, dovodi čak i iznajmljenim autobusima građane, neke i pod pretnjom otkaza a Držasvno Javno Tužilaštvo sa Tužiocem na sve ovo žmuri???!!!
    Narod ga se više ne plaši, to ga dovodi do refleksnih, do iracionalnih poteza u šahu!Ne zna šta od figura da žrtvije, Vulin mi je bio prvi Pešak na tabli, jer drugi red na tabli se kraća od Tpopova, jer imaju najograničenije kretanje od ostalih! Znači…sa čekajte, ko će biti sledeći! Svi mi imamo majke i decu, ali nismo kukavice, da ih uvlačimo u politiku! To su radili Arapi, kad su na Horgošu ispred sebe poturali Tridnice i decu! Sa njima su se slikali i Vučić i Dačić, da pokažu kako Orban nije Humanista, posle su se grlili i ljubili sa njim i vikali, Orbane Srbine!!! Toliko o prevrtljivosti!

  4. da izlepim auto sa natpisima, Vučiću Patrioto! Vučiću, Alal ti vera(neznate šta je na Turskom „Alal“).Vučiću zašto si bio recenzent Šešeljeve knijige :“Tono Bler, NATO Isprdak.“ Posle si od narodnih para , između ostalih plaćao i Tonija Blera, kao savetnika, kako da držiš ruke na sakou?
    Kad i gde si služio Vojsku? V.P.-VES? Broj Vojne knjižice i gde je izdata, naš voljeni Vrhovni Komandantu, po Ustavu samo u slučaju da je Srbija u ratu! U miru se pitaju Vlada(tvoji poltroni), a sve će da vas presliša Generlštab Vojske Srbije!Svi političari imate neku kvazi moć, samo kad vas slepo slušaju!!!
    Naka me zaustavi policija !Nisu svatovi jači od Sela!

  5. Na osnovu kog člana Zakona je ovaj auto „uhapsen“ ? Za pisane uvrede i govor
    prema opoziciji , verovatno se dobija unapređenje.

  6. Da ovde Sistem Funkcioniše, kao za vreme SFRJ, ovaj samozvani Vrhovni komandant ne bi ni primiriaso bezbednosni,+m, kamoli komandnim i Vojnim službama. Znate li koje provere,su se, ne na osnovu politike, nego moralnih(političko opredeljenje ja bila zamka), su bile potrebne za prolazak u struci, u SFRJ? Znateli šta je ovde danas „zabavno?“ Što mnogi to ne shvataju, nego žive u Matrixu!
    Nije problem napiti se, onda je sve lepo, nego Faza Trežnjenja, je bolna!

  7. @Savka dobro je i da je tad sistem funkcionisao, taman posla da su se provere radile na osnovu politike… u jednom ste u pravu, treba da prvo Vi da se probudite iz tog matriksa…

  8. @krle Ugrožavanje bezbednosti u saobraćaju… Kada zalepiš plakat na zadnje i bočno staklo smanjuješ vidljivost čime ugrožavaš druge učesnike u saobraćaju… Tužno je što to nije razlog isključenja vozila iz saobraćaja već sadržaj tih plakata…

  9. Ladu nivu su mu zaplenili, ali vidim ga jutros u nekom drugom vozilu, sivom, sa istim plakatima. Ne odustaje! Širi sliku o pravom stanju u Srbiji, ne onom „friziranom“ sa nacionalnih frekvencija.

  10. Da gradjani imaju bar malo hrabrosti i solidarnosti svi bi oblepili automobile sa po par ovakvih napisa pa da vidimo da li ce svima oteti automobile. Ja bih ali nemam kola $%#

  11. pa ovo je dokaz da svi na izbore i da ove skinemo s vlasti a posle polako čišćenje zaposlenih po raznim službama …Mladenovac ljudi svi na izbore ..a posle da se očisti ta policijska stanica …sramota ovo sramota…..

  12. E što ne produžih vozačku dozvolu. Rado bi kopirala ovog dovitljivog čoveka. Pozdrav za gospodina.

  13. Izađimo svi na
    izbore da konačno
    uništimo mafiju i
    spasimo jedinu,našu
    najlepšu domovinu!!!
    Samosvesnom vozaču,
    podrška!!!

  14. Па здравом човеку мало шта смета,али болесном( шизофренија) смета здрав.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.