Policija pretražuje Horgoš nakon navoda u oružanom sukobu migranata: Pronađen mladić sa dve prostrelne rane 1Foto: Z. S. M.

Detaljnom pretregom terena na području Horgoša, a nakon prijave da se ulicama kreću migrantni i pucaju jedni na druge, pripadnici policije pronašli su šest migranta, među kojima jednog starosti oko 20 godina sa dve prostrelne rane u grudima, saopštio je MUP.

“Tokom noći i od jutros, policija i Žandarmerija priveli su u Policijsku upravu Kikinda više osoba za koje se sumnja da imaju veze sa noćašnjom pucnjavom, ali i ilegalnim krijumčarenjem migranata, a ova akcija će se nastaviti i u narednom periodu”, saopštili su iz MUP-a napominjući da se u cilju što bržeg pronalaska osoba osumnjičenih za pucnjavu, tokom potrage, koriste se i dronovi.

Podsetimo, kako je sinoć preneo portal Szabad Magiar Szo, dve grupe migranata sukobile su se u Horgošu, pucajući jedna na drugu u ranim večernjim satima. Iz portala su naglasili da su se pucnji iz automatskog oružja čuli tokom večeri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari