Policija pretresa i stanove funkcionera stranke SRCE zbog protesta protiv litijuma

Ostavite komentar


  1. Kad nećete milom Vučić ide silom. Ne preza taj ni od stida srama i toga šta želi narod. On želi da i dalje sedi na tronu da ga narod veliča i voli. Ali to se ne dobija silom narod nije glup. Samo njemu još nije jasno da se silom i strahom ne dolazi do cilja.

  2. Nećete kopati, posebno ne izdajnici! Prodali KOsovo, ne odgovaraju za izdajU! IZdaju Srbiju, rasprodaju zemlju, ne odgovaraju! Odgovaraćete! Robija vam ne gine!

  3. Hocemo se svi zakljucavati da nas ne hapse, izgleda svi moramo razmisljati kao neki. Sramota.

  4. Tako je Sloba sa njegovim zbirima hapsio i maltrtirao clanove Otpora. Znamo kako se to zavrsilo. I ovaj Sloba II je iz iste kuhinje i isto ce se zavrsiti kao i sa originalnim Slobom.

  5. Čitam, a opet ne verujem da je to .moguće. Ako je to istina, onda se teški mrak spušta na Srbiju.

  6. Poglavica brani ustav? Isti onaj poglavica koji se, kada je on u pitanju, prema ustavu odnosi kao prema toalet papiru?

  7. Moraće da krenu u masovne pretrese od kuće do kuće isto kao kad su skupljali podršku nas normalnih je mnogo više nego što misle

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.