Policija je identifikovala muškarca koji je fizički napao dopisnika dnevnog lista Večernje novosti Vladimira Ilića kada je pokušao da fotografiše kliniku u izgradnji u selu Kačulice, čiji je investitor ministar za infrastrukturu Velimir Ilić, saopštila je juče policija u Čačku. U kratkom saopštenju navedeno je da se muškarac, čije godine i zanimanje nisu saopšteni, zove Dragan P.

Policija je identifikovala muškarca koji je fizički napao dopisnika dnevnog lista Večernje novosti Vladimira Ilića kada je pokušao da fotografiše kliniku u izgradnji u selu Kačulice, čiji je investitor ministar za infrastrukturu Velimir Ilić, saopštila je juče policija u Čačku. U kratkom saopštenju navedeno je da se muškarac, čije godine i zanimanje nisu saopšteni, zove Dragan P., da je iz Kačulica i da je s njim juče ujutru u prostorijama policije „obavljen razgovor“. Dodaje se da se „nastavlja postupak na utvrđivanju svih okolnosti tog događaja“.
Dragan P. fizički je napao dopisnika Večernjih novosti u sredu oko 13 sati tako što ga je uhvatio za vrat i uz uvrede naterao da uđe u kola i vrati se za Čačak, a zatim ga svojim kolima pratio na putu do ulaza u grad. Dopisnik Vladimir Ilić izjavio je novinarima da je tom prilikom doživeo veliki stres i da mu se prvi put dogodilo da na radnom zadatku doživi fizički napad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari