Policija sprečila protest ispred ambasade SAD u Beogradu

Ostavite komentar


  1. AV laze i maze ovaj narod non stop. Pa gde ce on na Ameriku? Zna dobro kako mu se kolega Milosevic proveo.

  2. Divljastvo i varvarizam vise nema meru u Srbiji! Zahvaljujuci nakaradnoj Drzavi mozemo da ocekujemo u Srbiji Divlji Zapad u pravom smislu te reci! Divljaci su vec jednom palili americku ambasadu za sta niko nije odgovarao! Sada bi valjda ponovo: junaci iz Gerile…. neka odu u Prizren, ne dogodine, vec sada, i neka krenu u sveto oslobadjanje Kosmeta! Lako je po Beogradu divljati ali kukavice nemaju petlje da se junace na “okupiranoj” tetitoriji…

  3. Podrzavam demonstracije! Ma koliko se to nekome ne svidjalo, Ddsnica mora da postoji. Slobodna u iskazivanju svojih politickih stavova i misljenja, bez represije i nasilja, i u okviru zakona.
    Dokle god nemamo i desnu opciju u svom politickom spektru, sa punim pravima datim jednom Bakicu i ekipi, … dotle je Srbija demolratski nezrela i ne zasluzuje nista bolje od jarma podvezane cipuljicke Nindza-Kornjace!

    1. Aman Velizare covece, pa ko je na vlasti, ako nije desnica? To ste neki od njih zovu socijalisti, smuti pa prospi. I Hitler je bio socijalista. Srbiji ocajnicki treba ozbiljna stranka levica. Desni front je svuda. A sa Amerikancima se ne kacite. Kada dobijete po labrnji, djavo ce vam biti kriv. Da nece mozda Putin da vas brani?

    2. Koje lupetanje, za primer. Koja demokratska država, pod vlašću kriminalaca pod desničarskom zastavom? Koja prava su data Bakiću (ili bilo kome drugom, kojoj ekipi)? Huligani će dovesti Srbiju u red (?), pa oni su i doveli do ovakvog stanja… Probajte da razmišljate svojom glavom, za početak počnite da čitate knjige koje ne štampaju radikali i slični. Dobro je što čitate Danas, vremenom će te početi da shvatate neke stvari.

  4. Ako više dnevnih tabloida objave na naslovnoj strani naslov da je SAD dala ultimatum Srbiji da do određenog roka mora da reši pitanje Kosova,onda je reakcija jasni,a vest ciljana,onda je to provokacija iako je rečeno da Kosovo i Srbija u pregovorima treba da reše pitanje Kosova,najbolje,pre lokalnih izbora u Srbiji?Da se ne pravimo nevešti i blesavi.

  5. Velika namestaljka od sadasnje vlasti. Za sve je kriva ova vlast koja iz svojih licnih interesa radi nedosnojne politike koju vodi. Igra dvostruke igre obmanjujuci gradjane Srbije i zapad. Kada bi decidno saopstila da je Kosovo okupirana teritorija Srbije i da tako ostaje svi bi to ozbiljno shvatili. Ovako njihove igre ce srbiju dovesti u nove nesrece.

  6. Jednom i da srpska policija uradi normalnu stvar, a to je duznost da cuva bezbednost stranih ambasada, jer je obavezna to po Beckoj Konvenciji..

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 10

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.