Policija u Beogradu zabranila skup podrške Navaljnom

Ostavite komentar


  1. Kako je Vučić ,poštujući mere zabrane,prijavio otvaranje žičare na Zlatiboru,gde se skupilo samo četiri slučajna prolaznika.

    1. Cirkusante,koliko ruskih drzavljana zivi u Srbiji? Bas si cirkusant da je srece da podrzi coveka bezpravno zatvorenog.

  2. Naravno da ne treba dozvoliti petoj koloni u Srbiji da svojim graktanjem kvari bratske odnose Srbije i Rusije. Navaljni je instruiran na Zapadu i poslat u Rusiju kao INSTRUMENT zapadnih fašista, koji se decenijama približavaju ruskim granicama I pripremaju da se ponovo zapute onim putem kojim je išao i Adolf Hitler, a koji se zvaoi „Drang nach Osten“. Obećanja koja je dobio od zapadnih „konkvisrafora“ su toliko velika da nije ni svestan da je žrtvovan.

    1. „Zapadne fasiste“???
      Vlade zapadne Evrope su imale i prije i poslite II svjetskog rata demokratske ustave a Rusija je poslite toga istoga rata zadrzala diktaturu i jos je prosirila på citavoj istocnoj Evropi!
      „Bratske odnose Srbije i Rusije“?? Pa zasto vec decenijama emigriraju Srbi na zapad. Pristalice Putina i ruskog sistema neka traze posao i sigurnos u Rusiji, pa da vidimo kako ce se snaci!

  3. Ne samo da je bezpravno uhapsen i zatvoren Navalni nego danas je uhapseno preko 2 000 ljudi ( i supruga gosp. Navalnog ) koji su mirnim manifestacijama po celoj R . Rusiji trazili slobodu i postovanje osnovnih ljudskih prava za zatvorenoh Navalnog inace ozbiljan opozicionar aktuelnom caru koji postaje ( i vec je ) ozbiljan diktator u svojoj novoj palati od preko 1 milijarde Eura sa 18 000 kvadratnih metara na obali Crnog mora Takodje sa privatnom lukom , crkom i privatnim obezbedjenjem i carinom . . . .dobra vest su Parlamentarni izbori krajem godine ako se nesto ne promeni po volji . . . znate vec koga

  4. U vasingtonu su to bili teroristi i rulja, a ovde su protestanti. Svaka cast na objektivnosti

  5. Mi, koji smo posavili repove, pokupili pinkle i bizuteriju precizne vrednosti nakon nemilih dogadjaja post Oktobarske Revolucije itekako pamtimo kako nas je dobri srpski narod prihvatio i pruzio nam novu otadzbinu, ali isto tako pamtimo rezoluciju info biroa, te smo opet morali da pakujemo licni prtljag e samo zbog tog sinaniranja ustaj , lezi, digse pruzamo nesebicnu podrsku nasem zemljaku po krvi sto je navalio kao mutav da skine Cara.

  6. To ovi što nemaju šta da Rade auz to još im je i Dosadno
    Nego videla Zaba da se Konj kuje pa podigla i ona Noge
    Pa podrzavaju Nevaljalog
    Ko da ce taj Nevaljali da im nešto Pomogne

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.