Policija u šabačkom KUD „Abrašević“

Nastavak pritisaka i fabrikovanja "afera" protiv vlasti u Šapcu

Ostavite komentar


  1. Ćutite Srbi, i trpite… Konačno ste dočekali ono što najviše volite, i što vam je toliko nedostajalo… Čizma i pendrek… Jel ima nešto bolje?

  2. Borićemo se i izboriti da Republički diktatori nikad ne dođu u naš grad, Šabac !

  3. Kao neko ko voli i prati taj vid kulturno-umetničkog delovanja u gradu, a kao neko ko je jako dugo dolazio na koncerte Abraševića, mogu da kažem samo da sam razočaran pojedinim ljudima. De facto je taj veliki orkestar Abraševića i bio velik zbog majstora i šefa Ibre, ali koliko je mali čovek pokazuje činjenica da je zarad politikanstva sve bacio u vodu, a sa još par članova orkestra, pokušao da ubedi građane Šapca kako je zapravo on žrtva. Žao mi je tih izigranih momaka i devojaka, koji misle da su radili dobro delo, a ne da su bili deo političkog cirkusa.

  4. Pa ako se neko ovadio od Abrasevica to je veliki maestro Ibra ili bolje reći Dzibra, godinama je imao besplatne prostorije za probe orkestra sa kojim je nastupao ne samo na koncertima KUD-a vec i na privatnim zabavama Sapcana, koliko puta je taj isti Ibra eskivirao koncerte zato sto je svirao neku svadbu sa svojim orkestrom koji je inace orkestar Abrasevica…i sad mu krivo sto je izgubio prostorije za besplatne probe.
    Sto se tice Ivana Kovacevica ni on nije cvecka i bez putera na glavi, poznat je Sabackoj javnosti da cega je se god dohvatio to je propalo…mesto sekretara Abrasevica dobija preko kuma Milosa Milosevica tadasnjeg predsednika opstine i demokratske stranke i od tada sa porodicom tiho saranjuje Abrasevic…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.