Policija upala na Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju

Ostavite komentar


  1. Bas bih volela da vidim to policijsko bahato ponasanje prema kriminalcima.A dok se plasimo takvih bahatik,Bice problem kao sada sa ovom vascular.Posto se oni tako I ponasaju.

  2. ali ko zna dali su to bili policajci ..ko zna…jel ovakvo divljačko ponašanje je sramota za to ministarstvo , i ako jesu onda službe u okviru ministarstva treba da odmah regiju i da ove suspenduju ovo je dno ovog društva dno …stoga o ovom treba da se kroz javnost tv upozna gledalastvo a treba i da se odmah oglase sindikati mup odmah ..i da ovakvo ponašanje osude ….i to sve odmah

    sve … a na izborima ćemo svojim glasom ovako nesto oterati u prošlost…

  3. Mnogo je ovde nepoznanica tj pravih činjenica. Ako je nesto krivično, niko ne treba da bude van zakona pa ni zaposleni na Univerzitetu.

  4. Oni se ne ponašaju bahato prema kriminalcima. Oni sa kriminalcima već godinama uspešno sarađuju. Pa svežiji primeri su Dijana Hrkalović i onaj žandarm Vučković.

  5. Vrh države je u sprezi sa kriminalcima i ne čudi ovakvo ponašanje policije. Glasajte opet za iste.

  6. Znači- počelo je! Vučiću strah uleteo u kosti da će možda da izgubi -ako ne kompletne izbore onda bar samo vlast u BG pa je poslao policiju da zastrašuje studente, nastavno osoblje i dekana a preko nje i kompletan BU. Za njega, jer je ON zakon- ne važi ni Ustav, ni zakoni a najmanje pojedini propisi. Studenti i profesori -najzad pamet u glavu i 17. decvembra skinite diktatora i njegovu diktaturu, zajedno sa državnom mafijom, sa vlasti!

  7. A nema snimka mobilnim telefonom? Niko nema mobilni na fakultetu? Nema recepcionara i obezbeđenja na fakultetu?

  8. A šta bi sa sudskim nalozima i tužiocima ?? Policija ne može sama da radi to što se iznosi u članku.

  9. Tačno se prema odnosu vlasti prema različitim fakultetima vidi čiji dekani su poslušnici SNS, a čiji su nezavisni. Što ne poslaše policiju na Pravni? A da, dekan nazva Vučića najboljim studentom u istoriji…

  10. Cilj su već ostvarili – preplašeni ste. Niste trebali ništa od dokumentacije da im dajete, niti da se odazivate na razgovor – bez pismenog naloga. Tu mora da piše „broj predmeta“, koji organ to zahteva i u vezi čega. Sada ta dokumentacija može i da nestane, a vi nemate nikakav dokaz da ste je nekome predali. Priča da nemate pravo na prisustvo advokata je smešna, jednostavno recite da bez advokata neće ni odgovarati na pitanja.

  11. @Đorđe
    Pa dobro, nećem sad da zakeramo sitnice, autor teksta je sasvim slučajno zaboravio da napiše da su inspektori MUP došli sa nalogom u rukama i zato dekanka nije ni imala drugog izbora nego da prezentuje traženu dokumentaciju. Svako sa malo mozga zna šta je Zakon o autonomiji univerziteta i da to nema nikakve veze sa kriminalističkim istragama. Nisu inspektori rektorki došli da kažu šta će se na tom univerzitetu učiti i na koji način …

  12. Tako vam i treba. Decenijama policajcima dajete diplome preko veze iako pojma nemaju Taj fakultet je čist višak kao i mnogi drugi. Ovaj narod svašta izdržava

  13. dosli po diplomu,al ih dekanka nije razumela.u mup-u je 95% fals diploma sa vss,i 12 generala koji nisu dorasli da budu ni kaplari.al plate od 150 do 600hiljada din.

  14. Ja ne znam kako je ovaj što se potpisao kao „Tužilac“ uspeo da nauči da čita i da piše, pored ovolikog ispoljenog neznanja i neinteligencije. Nit zna šta je dekan, a šta rektor, nit šta je fakultet, a šta univerzitet, nit kako se zove zakon (čuj „Zakon o autonomiji univerziteta“?!?), samo izgleda bio prisutan pa zna da su imali nalog, a cela frka i jeste oko toga što žena kaže da ga nisu imali? Pritom, nalog i da jesu imali nije jači od nepovredivosti fakulteta, on bi ih doveo do portirnice, ne dalje od nje

  15. Nadam se da će imati razlog da ga zatvore jer ne postoji Fakultet sa toliko bahatosti, mržnje i nepoštovanja prema studentima, drugim kolegama a sa manje znanja zaposlenih!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.