Policijski sindikat Srbije: Mafija – najveća opasnost koja je duboko pustila pipke

Ostavite komentar


  1. Lepo je cuti od policije ovako lepe zelje,samo sto su i oni sami svesni da su to”pusti snovi”!Drzava je tvorac mafije i kriminala,ovde u Srbiji vec 40 godina!Ni jedna vlast nije htela da se odrekne svojih kriminalaca vec su sticeni i privilegovani za ralicite zadatke korisceni!Danas je to jos sto puta gore jer se ne zna ko u stvari kontrolise drzavu…mafija ili vlast?Krecemo se ka provaliji velikom brzinom,i daj boze da ne dozivimo sudbinu Meksika i Kolumbije!

  2. Pa, krenite policajci-sindikalci i ostali. Evo, počnite od danas (ne mislim na „Danas“), upadnite u najveće mafijaško gnezdo. Nemojte ostati samo na rečima. Što reče jedan komentator pod pseudonimom Zemljak: e, ako ovo objavite, svaka Vam čast!

  3. Šansu da ih đuture pohapsi,ima danas u 17h na monologu u sns centrali!

  4. Tesko da cete ista kvalitetno uciniti protiv korupcije i kriminala ostrim izjavama. Samo direktne akcije pozeljne i to odmah! Za pocetak bi bilo lepo da skrenete paznju korumpiranom pravnom sistemu kako nije u redu da se policiji koja divljacki prebija ljude po ulicama oprasta sve, jeli to normalno?

  5. Prvo nek isteraju mafiju iz svojih redova… Imate policajce u redovima koji kidnapuju ljude u slobodno vreme po nalogu nekog vladike…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.