Političko ubistvo Ivanovića sa teškim ucenama iza scene

Zašto nema zvaničnih informacija o istrazi likvidacije lidera Građanske inicijative Srbija, demokratija, pravda

Ostavite komentar


  1. Ne mogu da verujem da je cista koincidencija da je kum pok.Olivera Ivanovica D.Janicijevic ubijen istog datuma 16.januara.

    1. Poligrafska provera nije dokaz na sudu, već samo pomoćno sredstvo da se dodje do istine. Poligraf nikoga ne oslobadja, isto kao što ne može da otera na robiju. Tako je to u svim pravnim državama sveta, osim, možda, u onim „naprednim“ arapskim državama gde se još kamenuje, bičuje i javno veša. Tačno je da samo KOMPLETNI IDIOT može da veruje poligrafskom ispitivanju i, da na osnovu njega donosi definitivne zaključke ali, samo JOŠ KOMPLETNIJI IDIOTI, tačnije TEŠKI BOLESNICI, mogu da izjave sledeće: „severni deo Kosova, koji se zbog pravnog vakuma smatra Eldoradom za kriminal“. Čak ni Albanci nikada nisu takvu konstataciju javno iznosili. Sutradan, kada slbanske snage „reda i mira“ navale na sever Kosova i Metohije, pitam se da li će ovaj bolesnik, koji javno artikuliše ovakve besmislene stavove, osećati, makar, grižu savesti pošto, pretpostavljam, da se radi o neodgovornom licu?!

      1. Poligrafa nije ni bilo ili ga je mozda i bilo ali su u sobi bili sami AV i Radoicic. Vazno je to da je za „najboljeg“ studenta u istoriji pravnog fakulteta to jedini i iskljucivi dokaz da Radoicic nije kriv. Da nije tuzno bilo bi smesno!

        1. Jovana, a zašto Vi ne iznesete suprotan dokaz odnosno, da je AV kriv? Čak ste, kao gradjanin koji raspolaže oidredjenim saznanjima obavezni da podnesete prijavu najbližoj policijskoj stanici?! Nije ovde bitan Vučić, osim, ako ozbiljno ne smatrate da je on organizovao i ubio Olivera Ivanovića ali, to morate dokazati a ne podmetati primitivne, prostačke i opasne insinuacije koje, neće naškoditi Vučiću, već će, možda, uticati na istragu tako što će je okrenuti u sasvim pogrešnom pravcu?! Vi svi „znate“ ko je kriv a to Vaše saznanje se bazira samo na jednoj neospornoj i jasnoj činjenici odnosno, na Vašoj mržnji prema vladajućem establišmentu i Aleksandru Vučići kao personifikaciji tog establišmenta?! U pitanju su ozbiljna krivična dela, u pitanju je zločin, pa su mešanje ličnih osećanja i politikantstva u čitav predmet, apsolutno neprihvatljivi.

  2. Svi znamo ko je naručio ubistvo Olivera Ivanovića, a naručalac zna ko je sve učesvovao u ubistvu. Samo nam nedostaje država za da ih pohapsi, psocesuira i osudi.

    1. Mnogo volim ove mudrace, koji se pozivaju na dokaze tipa „svi znamo“ ili, „kao što je opšte poznato“ i spremni su na osnovu tih „teških argumenata“ da oteraju ljude i na višedecenijske robije?! Vi ste, kao „rodjeni“ demokrata pošli od zaključka pa onda usput pabirčite i gledate da prikupite „dokaze“?! Sve znate samo Vam nedostaje država?! I sada dok napravimo državu ubica se mirno šeta medju nama „poštenim i neostrašćenim“ gradjanima Srbije?! Kada znate, kada ste već tako sigurni, ZAŠTO NE NAVEDETE IMENA NARUČIOCA UBISTVA? Da niste i Vi saučesnik ili, možda, neko ko pokušava da sakrije istinu tako što će lupetanjem na ovim forumima navlačiti ovu sirotinju na pogrešan zaključak? Zašto ne izgovorite ime toga ko je nariučio ubistvo? Ja čak neću ni da pogadjam na koga mislite jer sam, čitajući komentare, video da je nekima Bog davno rekao „laku noć“.

      1. Aman radis li, jedes li i spavas li ti co’ce!!? Ili ti danas i ovih dana sve zamenjuje tastatura?

        1. Ne?! Ne jedem, ne spavam i ništa ne radim? Živim od „svetog duha“. Pokušavam da demistificikujem i ukažem na ovo novo ludilo, koje se izlilo na ulice i trotoare glavnog grada, čije posledice mogu da budu opasnije od ebole ili ujeda „španske mušice“.

  3. AV kaze „…Beograd traži čaure da bi utvrdio da li je na Ivanovića pucano „iz hekler koha ili hrvatske puške“…“, pametnom je to dosta da baš na to što pominje AV ne treba obraćati paznju jer on jedino sto radi je rasplinjavanje istrage dok se ne dodje do momenta da se arhivira!

    1. A mozda hoce da nam kaze da je ekspert za ‘heklere i hrvatske puske’ jos od Seselja i poseta frontu i dobrovoljcima SRSa devedesetih … ?

  4. Šta je svrha ovog vrlo tendencioznog članka?
    Prvo i osnovno da mesto zločina smesti u Beograd i ako se ono desilo u Kosovskoj Mitrovici, koja je pod ingerecijom vlade R. Kosovo i Euleks-a i UMNIK-a i da Srpska policija i tužilaštvo nemaju prilaza mestu zločina. Da li se to priziva okupacija severne Kosovske Mitrovice ili se možda priziva članstvo R. Kosovo u Interpol. Prozivajući pojedince po sistemu Rekla-kazala je i zakonom kažnjivo i prosto se čudim što novinari i pojedinci koji prozivaju bez ikakvih dokaza pojedince nisu tuženi od nih. Po meni bi Rada Trajković morala da dokaže i svedoči ko je ubica pa i da odgovara za lažno svedočenje i klevetu ako se dokaže da njene optužbe nisu tačne.
    Na kraju, državu u kojoj se desilo ubistvo priznaje preko sto država sveta kao i najjace obaveštajne službe sveta i R. Kosovo je pod 24/365 satelitskom prismotrom kao i prisluškivanjem svakog razgovora preko mobilne i fiksne mreže kao i interneta. Znači da sigurno znaju ko su ubice i nalogodavci samo se čeka da se iskoristi ovo ubistvo u svrsi slama ja Vučića i slabljenja njegove pregovarače pozicije.
    Za Albance je najzad počeo Haški Sud a za Srbe su stalna talasanja i spinovanje protiv Vučića.

  5. Nama građanima je potpuno jasno ko stoji iza ubistva Ivanovića, ali na žalost mediji ne smiju da pišu o tome, jednog dana, možda…

Ostavite komentar


Društvo

Kolika je cena francuskih Rafala za Srbiju? 10

Kolika je cena francuskih Rafala za Srbiju?

Prva evropska država izvan NATO saveza i deveta u svetu koja će imati francuske borbene avione Rafal. Biće to Srbija kada se realizuje ugovor potpisan tokom nedavne posete francuskog predsednika Emanuela Makrona Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.