Politika, život i smrt

Ostavite komentar


  1. Tužno je za roditelja kad mu dete umire, bez sumnje.

    A ima i onih roditelja čiju decu nije pojeo karcinom nego su oteta i iskasapljena u Burrelu u severnoj Albaniji, da bi njihovi organi bili povađeni i presađeni bogatašima iz arapskih zemalja.

    Ima li u Ediju Rami iole saosećanja za sudbinu tih mučenika?

  2. sad mi na pamet pade dobrica cosic i njegov naziv za albance – ““tribalni otpad““, pa me evo ponovo sramota zbog tog njegovog fasizma:-(

  3. "Srpsko -kanadski pisac iz Juzne Karoline"@ Treba izbegavati u ozbiljnom listu poput "Danas" slicna poropagandna pisanija poput vaseg, kojih je prepun "Informer",
    "Kurir"," Politika" i ostala beogradska "patriotska glasila". Sto se tice severne Albanije lakse vam je otici do vojno/policijskog poligona Batajnica pored Beograda gde cete pronaci ostatke iskasapljenih kosovskih Albanaca koji nisu ziveli na severu Albanije niti su po kalemaru i "ocu nacije" -" "tribalni otpad".nego su to bili do juce nasi susedi.
    Sa takvim usko/trasiranim "patriojtama" popt vas, Srbija i zasluzuje da jenog dana
    (mozda uskoro) i "stane po jednu sljivu" kako je i prognozirao "otac nacije" D.Cosic.

  4. @My baby

    a samo ako cemo daleko da stignemo sa vama autosovinistima, imaocima stokholmskog sindroma, recitatorima nvo mantri i izigravacima vecih albanskih nacionalista od samih albanskih nacionalista.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.