Polovina novca kod odbornika SNS

* Od četiri miliona dinara, po milion je dodeljeno lokalnoj televiziji 025 Info i istoimenom portalu
Konkurs za sufinansiranje sadržaja u Apatinu favorizovao medije bliske vlasti

Ostavite komentar


  1. Svima ruke do ramena! Samo to je pravedna kazna. U terminu Parova i Zadruge da se debilni narod mozda osvesti!

  2. A onda se setimo kako su to radili zuti sa pranjem drzavnih para preko medijskih,reklamnih i konsultanskih kuca koje su nicale kao pecurke posle kise pa su isli cak i dotle da je tadasnji gradonacelnik iz DS-a Djilas drzao monopol nad celokupnim reklamnim prostorom na gotovo svim televizajama, ukljucujuci i drzavnu RTS,.preko svoje privatne firme cime je zaradio na milione evra ali sto je jos gore samim tim uticao i na uredjivacku politiku tih medija koji su morali da izvestavaju samo pozitivno o vlasti plaseci se
    Nadam se da cete objaviti komentar jer je ovo opste poznata stvar ali cisto da se podsetimo posto neki ocigledno pate od amnezije.

  3. Novine umesto sto se bave instraziteljstvom,bolje da se fokusiraju na to koje cu cinjenice istinine a koje nisu.Deluje ubedljivije a nece se potruditi mnogo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.