Polovina protiv pomirenja sa NATO

Istraživanje Instituta za evropske poslove i Ninamedia istraživačke kuće

Ostavite komentar


  1. Koga li ste anketirali…Biće da je po onoj staroj: „Što je babi milo to se babi snilo“…

  2. Nakon iskrenog komentara, vasa cenzura je jasno deklarisala stav prema ovim narucenim „istrazivacima“, Ninamedia i Instituta za evropske poslove (cuj naziva i firme !). NATO lobisti su brze-bolje poturili propagandisticko „istrazivanje“ jos dok se nije osusilo cvece na spomen obelezju zrtava NATO bombardovanja ! I gle, odjedared pola gradjana Srbije voli NATO! To je cinizam i bestijalnost bez obala. To sto pripadnici opozicionih partija ne reaguju na ovaj tekst na 21 godisnjicu stradanja nase zemlje, samo moze znaciti da su i oni na istim zadacima uteravanja Srbije u NATO kao i aktuelne vlasti. Narod niko nece pitati razume se, to ce vec filtrirati propaganda lobista. Upodobio sam komentar i rekao sta iskreno mislim. Nadam se da ovoga puta nemate razloga za cenzuru.

  3. Ja licno ne vidim odgovornost SAD EU i NATO za CINJENICU DA SU SRPSKI KOMUNISTI UBRZO PO OBOJENOJ REVOLUCIJI 1945-te DALI KOSOVO DRUGOVIMA KOMUNISTIMA IZ ALBANIJE.
    Danas 1 drug iz Kine vredi vise od 100 srba koji se smrzavaju na granicama – zato sto je u svakoj prilici obrazac manipulacije javnoscu jednak, bilo virus bilo rat.
    Ja licno ne vidim nista drugo do zloupotrebe Kosova i *vaskolikog srpskog naroda* da se prijrije sopstvena (ne)odgovornost.
    Bez uvred, molim lepo.

  4. Kad bi Srbija imala slobodna sredstva informisanja, posebno javni servis, građani bi, posebno mlađi, mogli da budu realno informisani o uzrocima koji su doveli do bombardovanja, a to je zločinačka politika Miloševića.

  5. Svetom ponovo vladaju Latini i hazari ni jednima ne verujte,sve ce uciniti da nam se dopadnu a onda zbogom Srbijo.Nikada vise u zajednicu sa zapadnim zemljama!!!

    1. SAD i vlada Amerike je stvarni gazda NATO ,koji je počinio stravične zločine bombardujući i eksperimentišući sa OS uranijumom u 29 država.Ovaj zločin protiv čovečnosti učinila je vlada SAD bombardujući OS URANIJUMOM Srbiju, Libiju, Irak, Avganistan, Jemen Libanon..To neselektivno ubijanje je čist genocid. Ova izjavi Victora Connera naučnika i istraživača je kako kaže „Apsulutno tačna“ . To je poznato celoj planeti. Možda postoje još neki ljudi koji veruju u NATO, ali su to obično isprani i korumpirani mozgovi. Stvarni procenat koji je protiv ovih zločinaca prelazi 98% . I tačka.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.