Pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina podnela ostavku

Ostavite komentar


  1. SNS iznova potvrdjuje da su nepogrešivi…čuj dala ostavku,kao lični čin kako bi pomogla institucijama sistema da utvrde ustinu. Maa sram vas bilo bahata bando…može vam se, ali dookleee.

  2. Zrenjaninci su je svojom kritikom, koju su masovno i javno uputili gradonačelniku, na to naterali. Vratili su je na „fabrička podešavanja“ da razmisli o tome ko je ona? Sad neka razmišlja.

  3. Bahatost od vrha do dna.Onaj od gore je primer mozda nije najlepsi ali daje vise para samo od toga narod ima samo stetu dok zaduzuje i nase praunuke u Srbiji bogatasa ko alve,a naridu pasteta od 37 dinara.Jos ni jednom nisam cula da se pohvalio sa tim bahacenjem na racun naroda,on misli da je narod tako glup pa nezna da su to njihove pare koje on deli poltronima oko sebe.

  4. A kada ostavku podnose odgovorni za fabriku vode? Na primer Simo ti. Kada ces se ti povuci jer mene i moju porodicu gradska voda i onu dto kupujem za piće kostaju 8000 mesecno.

  5. Oni nisu više ni bahati nego su bukvalno prisvojili zemlju, rade sve kao da je to njihova lična prćija, kojom mogu da manipulišu kako hoće, i što je najveći paradoks, niko im ništa ne sme. Bivši ministar poljoprivrede, šerif svog grada, ima dve paralelne porodice. Sa suprugom legalnu, sa ljubavnicom napunjenom silikonima koja putuje po ekskluzivnim destinacijama, nelegalnu, i svi se prave ludi i mutavi iako silikonka ne krije zajedničko dete. Bivši zet mu je direktor bolnice, kum predsednik skupštine grada. Odakle toliki novac, za tako glamurozan stil života, dokle više nepotizam i najgori najdebilniji klimači glavom?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.