„Akcija kosovske policije očekivana, Kurti je povod dobio na tacni“: Ponoš i Prelević za Danas o dešavanjima na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Napadi Ponoša i Prelevića na Radoičića i Srpsku listu se mogu tumačiti kao napadi na srpsku zajednicu na Kosovu i Metohiji, pri čemu se sugeriše da podržavaju Kurtija i albanske interese, a protive se Srbiji.

  2. Pazi ovog terazijskog crnogorca.. ajd što je pokazao netrpeljivost i infantilnost ovom izjavom, ali on će nekom o bežanju u Beograd.
    Makar su bežali u svoju prestonicu a vi ste došli iz druge države.

  3. @Iva, Maja, zevko, Pavle .. i ostali botovi
    Ako Srpska lista zastupa i brani srpsku zajednicu na Kosovu, kako su oni ostali na plati u Kurtijevoj skupštini, a policajci Srbi skinuti do gaća, pred kamerama ..?

  4. Botovi dragi, previše Vučićevog parizera nadima i stomak i mozak. Ponavljate se, dosadili ste više, zar zaista ne znate napisati neki tekst samostalno. Prljave su to pare koje dobijate -Jovanjica, trgovina oružjem, korupcija, težak kriminal je izvor novca od kojih dobijate sitniš. Ako vam to prija…

  5. Već 30 godina slušam Prelevića kako pametuje, a kad mu kažeš „dodaj mi kašiku“ on ti doda viljušku!?

  6. Davno smo zaključili da je ovim parazitima – sns botovima, koji sisaju državni budžet za pisanje glupih parola, “Danas“ omiljena meta. Neprijatno je čitati te baljezgarije. Ali, s druge strane, kad čitate to što je obavezno suprotno od stvarnosti, shvatite da su oni odlična anti – reklama ovom neoradikalskom Vučićevom režimu.
    Inače, taj naopaki režim sastavljen je od preletača iz svih mogućih stranaka. Uglavnom su to preletači iz vrhova prethodne vlasti. I baš takvi, bez obraza i stida, najviše prozivaju sadašnju opoziciju – “to ste VI, dok ste bili na vlasti upropastili“.
    Ne zna čovek da li da plače ili da se smeje.

Ostavite komentar


Društvo

Vlada Srbije usvojila Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije 10

Vlada Srbije usvojila Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije

Vlada Srbije usvojila je danas Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije za period 2024-2028. godine kojom su, kao rizične, obuhvaćene oblasti policije, zdravstva, obrazovanja, lokalne samouprave, građevinarstva, finansiranja političkih aktivnosti, poreza i carina, javnih nabavki, privatizaije i javnih preduzeća.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.