Ponoš o „fićama“: Izgleda da je bilo neko obilnije uvaljivanje policiji

Ostavite komentar


  1. Ovaj put su kupili od fijiata i nije na lizing. Mada s obzirom koliko su pojedini policajci gojazni, jer ne vezbaju bice im tesno.

  2. Bože imali te negde, gledaš li ovo. Šta policija da radi sa fijatom. Tu ne mogu da se smeste dva prosečna čoveka. Izgleda da oni i nisu nabavljeni za policiju nego za proviziju.

  3. Sta će policiji onoliki Superb-i? Zar ne mogu za patroliranje gradskim ulicama da koriste Fabie ili Skale? Ili je bila neka zgodna kombinacija?

  4. Zandarmi u SENT Tropeu jure kriminalce Biciklama na nozni pogon , nisu na litijum baterije,,,,

  5. Dolaskom novog ministra na „vlast“ u MUP dolazi do pokretanja talasa „tendera“ i „kupovine“ svega onoga sto policajcu ne treba. Pitajte policajce na ulici kolika im je plata i kako izdrzavaju porodice? Ja znam nekoliko i zao mi ih je. Neki od njih su borci I kategorije, bili na KiM i 1998 i 1999, i na jug Srbije 2001. I dobili popust na infostan od 30% i besplatan gradski prevoz (cca 2200 din). A kazu i da gledaju „svasta“…razdor i oko plata izmedju staresina i njih. Kazu da vecina staresina cine Sega Mega fakulteti i da uopste ne znaju svoj posao. Mobinga koliko ti dusa iste. Cude se kako su i dalje „normalni“. E sada, neko od njih i kaze: „Samo ih gledamo i cekamo“. Sta cekaju ne znam, ali tako kazu. Uh sto bih voleo da stanu jednog dana sa radom. Samo odjednom, bez objava. STOP….Tada bih voleo da vidim te Sega Mega staresine kako ih „mole“ da se vrate na posao….Mozda ce i uspeti, od mene podrska!

  6. Komunalnoj policiji oduzeti one preskupe Range Rovere i prepakovati Sokolovo oko u Fijate 500L. Pazi ti tu gospodu, treba im luksuzno terensko vozilo da špartaju gradskim ulicama i slikaju tablice.

  7. Ovi se definitivno sprdaju sa policijom i drzavom. Vozilo nije za policiju. Kako ce prevoziti lica na zadnjem sedistu kad nemaju zadnja vrata plus je ovaj hybrid model sklon kvaru. O autoritetu policije sa ovim vozilom ne bih da komentarisem jer je on odavno srozan…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.