Ponoš o Nestorovićevoj izjavi da iza masovnih ubistava u Srbiji stoje strane službe: Da imamo institucije, one bi se već bavile njime

Ostavite komentar


  1. C, dr. Nestorović je zapravo tužna slika i prilika- koliko naš narod NEMA za koga da glasa!

  2. Ne znamo ko stoji iza masovnih ubistava i ne možemo ni da nagadjamo i kamo sreće da se o ovome nikad nije komentarisalo.

  3. Nestorović je običan šarlatan, kome ne treba pridavati pažnju. Žao mi je tih ljudi koji su bacili svoj glas.

  4. Da imamo institucije, znali bi tacno, sta se zaista dogodilo to jutro. Jos uvek ne znamo, kako su nastradali dvojica gardista, kako je pao helikopter, ko je ubio Curuviju, Pantica, Cvijana…

  5. Tužno je kada nekada poštovani lekar prolupa. A da ima još takvih je još tužnije.
    Mislim ne samo na pratioce (glasače) već i na medije koji ga promovišu. I pitam se dali će se svi oni jednog dana upitati: kako sam se samo uvukao u to blato ?

  6. Велико хвала на изјаве о Несторовићу !!? Браво господине генерале !!!!!

  7. Да одговоримо на постављено питање о убиства , гардиста у Топчидеру . За та дела су одговорни наша БИА , која је у Топчидеру у магацину држала велику количину наркотика и осталих опијата !!!

Ostavite komentar


Društvo

Kreni-promeni: Hitno rešiti problem klima uređaja u porodilištima 9

Kreni-promeni: Hitno rešiti problem klima uređaja u porodilištima

Pokret "Kreni-promeni" ocenio je danas da je potrebno hitno rešiti problem "nehumanih uslova" u porodilištima u Srbiji i nepostojanje klima uređaja.Izvršna direktorka "Kreni-promeni" Marina Pavlić na društvenoj mreži "Iks" kazala je da im veliki broj porodilja piše o nehumanim uslovima u porodilištima, kao i da usled nedostatka klima uređaja majke i bebe imaju jako teške uslove.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.