Ponoš: Vučić nema hrabrosti ni sa kim da se suoči

Potpredsednik Narodne stranke i bivši načelnik Generalštaba VS o falsifikovanju kosovskog konflikta, manipulaciji građanima i stanju u vojsci

Ostavite komentar


  1. Rentgenski snimak Vučićizma, bravo gospodine Ponoš. Vučić i Vulin će načisto da unište vojsku. Pa Vulvin je prvi put u životu kročio u kasarnu kad ga je Vučić, uz podršku Moskve, postavio za ministra vojnog!!!!

    1. Zar da nam ponovo omladinu salju u kasarne? Postoji dobrovoljno sluzenje,pa kome je do sluzenja vojnog roka,srecan mu put i sve najbolje! Ja im moje dete necu dati!!!

  2. Da Vučić nije čuo šta normalni ljudi misle o njegovom poigravanju sa Vojskom ostali bi vojnici da spavaju u čizmama još mesec dana kada će pasti sneg na Šar planini, a skijačka staza na Brezovici započinje na 2550 metara, gde će se pojaviti Tači sa skijama i četvrorica njegovih čuvara koji jedini znaju da skijaju, dok ostala nekoicina naoružani bi ih čekati dole na kraju staze. Samo da se od straha ne useru u gaće Vučić i Vulin, ili nedaj bože da vojska izgubi strpljenje pa njih dvoje šutnu po dupeta čistim čizmama sa usmrđenim nogama. Nedovršeni i nedozreli igraju se državnika, a nisu ni za čuvare bostaništa. Šta nam donesoše demokratski izbori!!! Sve je ovo predvideo mudri Sokrat još u Petom veku pre nove ere. Toliko nisko pala je Srbija?! No i Vojvoda Putnik je odgovrio vojniku tokom Prvog velikog rata, kada ga je pitao, „Vojvodo, šta će biti sa nama?“: „Stradaće najbolji, a ostaće narednih sto godina da vode Srbiju strašljivci, prevaranti, secikese i budaletine.“

  3. Ovo je igra koja treba da traje jer samo takva igra daje vetar u leđa Vučiću i Tačiju.Što duže igra bude trajala duže će trajati i oni. Sve me to podseća na kečere koji se kao bore,a zaluđena publika u transu skandira.Ko je zaluđena publika procenite sami.Što se vojske tiče ona je devalvirana i devastirana do te mere da se ne može ozbiljno tretirati ni u kakvom kontekstu. Smešno je kada imate „tetkino dete“ za ministra vojske,a od iste te vojske očekujete da bude ozbiljna institucija.Ja ga svakako nisam tu postavio,verujte mi na reč.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. avgust i 1. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.