Ponoš za Danas: Dron se ne obara mitraljezom iz aviona, Vučić se bavi spinovima, a Brnabić ima svoje muke i bez mene

Ostavite komentar


  1. Vau, kako je ovaj čovek pametan i odmeren u izjavama. Vidi se da je rođen za velika dela.

  2. Ministar odbrane, (bivši Kradonačelnik, NS), i svi ostali su digli toliku prašinu oko drona , tako da je obaranje F-117 „nevidljivog“, stelt aviona, u NATO agresiji kod Buđanovaca, „palo u zaborav“!? Ne mogu ni zamisliti šta bi bilo da su ga kojim slučajem „napredni“ oborili?!

  3. Baš ste više dosadni sa Vulićem.Pustite čoveka da radi svoj posao.Pa i kad pogreši,a u interesu je države,ćutite.Ovako na sva usta opanjkavate čoveka.Nema smisla,budite malo patriote

  4. Zašto bilo šta uradi vlast u SRBIJI ne valja dokle če bivši sve da kritikuju saberite se SRBI kao nekad vratite slogu u Srbiji Poz.iz CRNE GORE.

  5. А то су те учили на западу шта се може да обара и чиме! Боље ћути!!!

  6. E generale generale ,Tvoje reči su suvišne jer si Ti svoje umeće pokazao u prošlosti,na žalost i štetu iste te Vojske čiji si general.

  7. U tvoje vreme bi praćke radile drugo nismo ni imali. Sad dižemo mig29. Ima se moze se.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.