Ponovljeni test ministra Vulina negativan na koronu

Ostavite komentar


  1. Zašto Ministarstvo odbrane nije izdalo i drugo saopštenje;da je ministar na drugom testiranju bio negaativan?Ako je izdato jedno,onda se izda i drugo saopštenje,a ne sada kada se napravio problem,da krši izolaciju,kontaktira sa drugim ljudima i predsetavlja hodajuću opasnost,ko će vam poverovati u prvo,a kom u drugo?

  2. Vrlo zanimljivo, treba proučiti genetski sastav ovog čoveka, tu leži verovatno način kakp brzo i bezbolno pobediti coronu.

    1. I ne samo njegov genetski sastav! Ima ih još mnogo koji se ne pridržavaju mera, bolesni su od drugih bolesti, a korona ih ne napada! Vrlo zanimljiva pojava, zar ne?

  3. ili ovaj tip nije ni imao koronu, nego je to samo bilo onako pusteno u javnosti, ili je imao takoreci jos ga ima, ali lazu da se je ozdravio, pa ga pustili da sparta po zemlji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.