Ponovo kruži SMS prevara: MUP uputio građane kako da se zaštite

Ostavite komentar


  1. Bolje je da ste nas obavestili o prevarama u vezi evidentiranja lažnih prebivališta i ličnih karti.

  2. Lično sam pozvao broj sa kog mi je stigla poruka o „nepotpunim podacima“ za uručenje paketa. Javio se čovek iz centralne Srbije, koji mi je rekao da su mu se već javljali na broj da se žale. Link nikako ne otvarati. Služe se bazom podataka, koju su od nekoga dobili.
    Čak i ako otvorite link, nemojte se nigde logovati ili ostavljati podatke.

  3. Napad na Pošte Srbije može biti i za potrebe neke druge firme koja želi Poštu da obezbijedi i preuzme.
    Država treba svim dozvoljenim i nedozvoljenim sredstvima agresivnije da štiti svoje sisteme i žile kucavice koje čine državu.

  4. Šta ste učinili sa SNS prevarama,takodje sa pravopisnim i svim drugim greškama,namerno napravljenim.

  5. Treba da ih hakuju,znali da štrajkuju napravili haos,ne isporučuju pakete gube pakete prave se ludi….kome gradjani da se obrate za njihovu prevaru?

  6. А лепо смо писали писма,дописнице и разгледнице! Која времена!

  7. I ja sam nedavno dobio ovakvu poruku u smislu vaša poruka nije uručena zbog netačne adrese , molimo vas da napišete vašu tačnu adresu kako bi vam pošiljka uručena . U poruci je bio logo pošte Srbije
    Kontaktirao sam zaposlene u pošti i derektora pošto ih skoro sve poznajem jer je malo mesto , da li je stigla ikakva poruka jer nisam očekivao pošiljku ni od koga . Poštanski radnici su proverili i rekli mi da je u pitanju prevara u šta nisam ni sumnjao
    Nisam se obratio MUP– što sam trebao uraditi. Odlično vam je upozorenje jer u Srbiji ima mnogo naivnih ljudi koji mogu da nasednu

  8. Sram vas bilo da vas je stid dupeta.Toliko novca za agencije bezbednosti, sajber zastite a da nas fisinguju outem sms-a Sramota za sve vas gospodo…

  9. Ma dajte ljudi! Poruke stizu i ljudima koji su zaista nesto porucili. Znaci, to je neko iz poste. Tog pronaci je prava sitnica ako ima volje.

Ostavite komentar


Društvo

Sanja Sakan o rudarenju jadarita: Niko ne može garantovati da u toku procesa neće doći do oslobađanja bora i arsena 10

Sanja Sakan o rudarenju jadarita: Niko ne može garantovati da u toku procesa neće doći do oslobađanja bora i arsena

Naučni savetnik u Institutu za hemiju, tehnologiju i metalurgiju Sanja Sakan koja je došla, ne svojom željom, u centar pažnje javnosti nakon što je u Malom Zvorniku predsednika Aleksandra Vučića, upozorila na problem rudarenja litijuma, izjavila je da su najveći problemi u iskopavanju te rude tehnologija ekstrakcije, otpadna jalovišta i transport.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.