Ponovo problemi sa lisicama u Zrenjaninu

Ostavite komentar


  1. Zašto su problem?
    U Londonu šetaju preko noći, u obodnim kvartovima i preko dana.
    Za Zrenjanin su daleko veći problemi otrovna voda i smrad iz kafilerije i to što grad propada. Kada sklonite korumpiranu i nesposobnu lokalnu vlast, možda ih rješite, probajte.

    1. Zasto su problem??! Pa hajde druze dodji ti u 20h da prosetas sa detetom u jednom od najlepsih parkova u gradu ,i da ti u tom momentu predje stazu jazavac . Znaci pusti ti lisice i London…Tamo ih pustaju jer imaju 3 pacova po glavi stanovnika.

      1. Otkud sad jazavac?
        Ja sam lisice vidjao u centru Stutgarta i u centru Ciriha. Nikome ne smetaju. Vidjam ih redovno i oko moje zgrade, skoro u strogom centru grada u kojem zivim. Mislim da mala „familija“ zivi negde u komsiluku. Male plasljive zivotinje, ne puno vece od prosecne macke. Nikom ne smetaju, niko nema problema (osim kada neko ostavi kesu sa smecem pored kontejnera), nikog ne napadaju. Izlaze nocu kad nema nikoga na ulici, traze male glodare, ostatke hrane, puzeve, bube,… Ako se potrazi na Youtube-tu emisija pod nazivom Ciriske gradske lisice, moze da se vidi mnogo vise detalja i odnos ljudi prema njma. Takodje moze da se vidi da vec decenijama nije bilo zarazenih jedinki. Uglavnom stradaju od saobracaja.
        Usput, ovde nema pasa lutalica.

  2. Neverovatno, koliko nam je ogranicen narod. U Berlinu trce po gradu. Nasi zele odstrel. Kakve su ti misli takav ti je zivot.

  3. Istina je da u Zrenjaninu imamo nesposobni i korumpiranu vlast, probleme sa gradskom vodom, kafilerijom, ruiniranim gradom i brojne ekološke probleme.
    Ekspanzija predatora u našoj sredini ugrožava ljude, nanosi štete divljači, remeti ekološku ravnotežu i šteti stočarima.
    Mnogobrojni su razlozi za kontrolisanje broja ovih životinja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.