Zvuči čudno, ali je istina – Vladimir Jovančić bi mogao da bude prvi Partizanov prodat fudbaler ove zime.

Seul je poslao ponudu za napadača koji je puno obećavao na letošnjem početku karijere u Humskoj a premalo pokazao u jesenjoj polusezoni, i to izdašniju od 400 hiljada evra koliko ga je srpski šampion platio Radu, uprava crno-belih voljna je da profitira na njemu, a izgleda da se ni ovaj dvadesetčetvorogodišnji špic ne protivi transferu u Južnu Koreju, dosta pre isteka trogodišnjeg ugovora, pa možda već danas bude poznato hoće li baš on otvoriti prelazni rok u Partizanu.

– Deo ponude koji se tiče mojih uslova zvuči primamljivo. Mogao bih da pređem u Seul, mada sam premalo vremena proveo u Partizanu i, iz različitih razloga, mu dao manje od onoga što smo i on i ja očekivali, ali klub se pita. Njegova je uvek poslednja, a interes iznad svakog pojedinačnog. Uprava je na potezu, a ja ću mirno i profesionalno primiti svaku njenu odluku – kaže nam strelac jednog gola, još u julskom revanšu sa Škendijom, čija su slaba forma i neiskorišćene šanse (najviše one u izgubljenom dvomeču sa Šamrokom), uz neznatno bolji golgeterski učinak novajlije Eduarda, često zamerani sportskom direktoru Mladenu Krstajiću.

Kako je klub u prilici da uzme više od uloženog novca, a Lazar Marković i Marko Šćepović su sjajno iskoristili poentersku jalovost iskusnijeg dvojca i budućnost su „parnog valjka“, verovatnije je da će se Vladimir preseliti na Daleki istok nego ostati da čeka novu priliku, ali pošto je fudbalska trgovina jednačina sa mnogo nepoznatih, valja sačekati epilog intenzivnih pregovora na relaciji Beograd – Seul. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari