Sportski direktor Partizana Mladen Krstajić više ne poriče ponudu Mančester Sitija za Stefana Savića, ali ni sam još uvek nije načisto da li će i kada sjajni štoper pojačati „građane“, jer pokušava da izvuče najbolje za crno-bele u slučaju fudbalskog vunderkinda iz Crne Gore.


– Može on i sutra da potpiše, ako se klubovi dogovore, ali pod uslovom da budu ispunjeni neki naši zahtevi. Ponuda Engleza je toliko ozbiljna i za Partizan i za Savića da ju je teško odbiti, ali ne mogu trenera Stanojevića ostaviti na cedilu deset dana pred važnu utakmicu s Škendijom. Da sam doveo Labrina, sada bismo drugačije pričali. Ovako, borim se da što duže ostane, ako je moguće do decembra. Videćemo da li ću uspeti, pošto je pitanje koliko klub može da popusti ili čeka. Uostalom, zaradili smo od prodaje Petrovića i Fejse toliko da nam nije baš stani-pani prodavati Stefana. Ako vredi, vredeće i za pola godine. Videćemo, u Evropi je tek juče počeo prelazni rok – realan je Krstajić.

Operativac crno-belih demantovao je još vest o povratku Žuke, jer je „trener zadovoljan konkurencijom na zadnjem veznom“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari