U kojih 10 opština i gradova u Srbiji je najviše porastao broj stanovnika, a u kojima se desilo obrnuto?

Ostavite komentar


  1. Pa šta se čudite jednostavno srpkinje neće da rađaju ako hoćete više dece predlažem da se uvoze žene koje hoće da rađaju i treba ukinuti socijalu i narodnu kuhinju i novac za prvo ili drugo dete jer deca se rađaju iz ljubavi a ne zbog novca a ove umišljene žene i devojke u srbiji treba im uvesti sankcije

  2. Beogradske opstine bele porast iz jednostavnog razloga ,sto je u tim mestima uocena u zadnjih deset godina nagla migracija iz Bosne i ta pojava belezi tendenciju istu i u Novom Sadu ,to je to …

  3. E moji Srbi ni jedan komentar na ovakvu tugu, gde su vam deca? Ni za Boga ne znate, milosti, strpljenja niti pozrtvovanosti nemate, samo egoizam u vama bukti pohlepa i zavid caruje. Pa morate nestati sa ovakvim manama. Hteli vi ili ne to da prihvatite to vam je realnost.
    PS: Mnozite se ili nestanite, strplenje i pozrtvovanost gajite, milost drugome dajte da bi opstankom bili nagradjeni. Neko ce reci vidi ovaj je lud… eeee… to su govorili mnogim umnim ljudima jer ih nisu razumeli, a od njihovog pronalaska i dan danas zivimo. Zivi bili, ko hoce razumece, pamet u glavu moj mili rode.

  4. Srpskim zenama ne valjaju muskarci ovde izgleda. Moj je savet da idu negde gde ce im biti bolje.

  5. Kad se odbiju oni koje je država dopisala i oni koji su samo na papiru nema više od šest miliona.

  6. Realno stanje je lošije. U mojoj i bratovo kući popisane su ćerke, koje realno žive u Austriji i Švajcarskoj. Dakle, kod nas, u dva domaćinstva, upisano 25% više od stvarnog stanja.

  7. Nekulturni kolonijalisti.Polusvet željan svega.Zato mi rođeni u Beogradu živimo i radimo u Berlinu.

  8. Muškarcima koji sve svaljuje na Srpkinje poručila BiH da odu u manastir i zamonašen se jer zbog takvih ne žele ni da pomisle na brak a kamo li na decu, a sami i onako ne poštuju bio svoje majke ni svoje sestre a kamo li ostale žene.
    A što se tiče manjeg nataliteta nije problem materijalno više je problem nesigurnost,nestabilnost, kriminal, nekulturan ,nasilje…

  9. Mislim da rezultati ne mogu biti reakni jer kod mene,a i dosta druvih u Zrenjaninu popisivači nisu ni bili.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.