Poplavljeni podrumi i zakrčeni protivpožarni putevi: Da li će skupe greške u Beogradu na vodi na kraju plaćati svi građani?

Ostavite komentar


  1. …tim ljudima koji su kupili te stanove svi živi su ukazivali da to ne rade i predočavali zbog čega a oni su se oglašavali o sve to. Kako da se solidarišemo sa takvima?

  2. Hiljade grešaka i problema u ovih trideset godina ovaj je najmanji. Voda u garaži će podići ceo jug Srbije na noge…Stvarno opozicija ne postoji.

  3. Neshvatljivo je za BNV ali za ostale falš građevine u Srbiji i Beogradu je normalno?! Baš apolitična izjava Save…

  4. @Da ali, @Dr: Zbog takvih mudraca i zombija Srbija je tu gde jeste i uskoro je neće ni biti Nacija bez kičme i samopoštovanja.

  5. Naravno! Pa kako drugačije? Do sada je uvek bilo da svi plaćamo SNS promašaje! I dalje ih biramo!

  6. Uvrstiće nam još jedan porez na porez i stvar rešena. Gorih mafijaša nema od ovih.

  7. Nepovratno, uništen deo grada, liči na NBgd blokove. A ko je kupio i nije za bolje.

  8. Ako ima dovoljna količina vode u garažama pokušati sa minimini hidrocentralama za individualnu upotrebu. Možda je moguce. U svakom slučaju konsultovati odgovarajucu struku

  9. @Miki.Blokovi NBgd su delo arhitekata i imaju svoj smisao postojanja.Nije ispoštovan Savski amfiteatar,osnovci bi napravili bolji dizajn i raspored objekata.

  10. Cujem da nekim „obicnim“ ljudima vec nude kvadrat po 3000 h. samo da prodaju.
    Normalno to ne vazi za „zasluzne“ oni placaju mogo vise.. reket.
    Kako god, tamo ne bi ziveo …

  11. Uz rusenje ove vlasti ide i rusenje tog rugla. Ima jos dosta za rusenje.

  12. I treba da se popravi parama iz budžeta.
    Ako u drugim naseljima po Srbiji nema takvih problema u zgradama, zašto ne biti solidaran i dovesti i BW na taj nivo.

  13. Stanari zakazali protest s namerom da oni kojima su oteli pare za kupovinu dodju da protestvuju a oni gledaju sa balkona eventualne sukobe sa policijom. Opametio se ovaj narod bar malo,jos malo i pravda na vidiku.

  14. Bas mi ih zao. Kad vidim ko je sve kupuo stan muka mi je, kako su dosli do tolike sume novca tako i ide

  15. Каква власт таква и елита.Заборавили су да
    ђаво што донесе после и однесе.

  16. Ne razumem…zasto lazete o poplavljenim garazama??? I dokle ce te vise tako???

  17. To neka plaća Vučić i njegov prijatelj šeik i, naravno, Zorana Mihajlović koja je potpisala ugovor. Zašto bi gradjani Srbije plaćali kriminal ove klike na vlasti zvani Beograd na vodi????

  18. Kada se prokopa metro ispod zgrada i Save voda će se povući u metro kojima će umesto voza roniti metropodmornice.To će biti jedinstven slučaj podvodnog metroa.

  19. Neka placaju oni koji su zidali. Ko placa odstete nama ostalima kad smo nezadovoljni stanovima. Dobro su znali sta kupuju, neka im osiguravajuca drustva to isplate. Ne moze se bedni novac gradjana trositi na one kojima se novac preliva na sve strane.

  20. Vi pouceni onim kako se radilo kad ste vi bili na vlasti,sad se unapred za sve brinete.Blago nama dok ste vi tu gde ste.

  21. Možda nekada treba poslušati pametnije, a verovatno i struku. Često se dešavaju greške!!!!?????
    Nekada su nam stariji govorili „stavi prst na čelo i razmisli malo“.

  22. Lako je rešiti problem BGH2O – Ko god je tamo kupio stan, taj je saradnik mafijaškog režima Aleksandra Vučića i taj stan mu treba biti oduzet. A kad država oduzme sve stanove, onda lepo minirati, reciklirati šut, izravnjati i napraviti park.

  23. Opštepoznata su kršenja zakona od strane države, investitora itd. To nije pod znakom pitanja. Samo mi objasnite u ovom slučaju nesposobnost da uz članak objavite i poneku sliku koja će nam „dočarati“ ovo o čemu pišete. 21. vek je. Pozdrav

  24. Negde sam zagubio moje slike podruma punih vode zato molim Vas da mi pokažete slike iz podruma punih vode.

Ostavite komentar


Društvo

Fatona Hajrizija na Kosovu smatraju patriotom: Sugrađani ne veruju da je ubijen 9

Fatona Hajrizija na Kosovu smatraju patriotom: Sugrađani ne veruju da je ubijen

Faton Hajrizi sa Kosova ubio je policajca Nikolu Krsmanovića i ranio policajca Vjekoslava Ilića kod Loznice, a ubijen je dan posle. O Hajriziju dolazi dosta informacija - pobegao je iz zatvora nekoliko dana pre nego što je počinio ubistvo, a navodi se i da je bio pripadnik OVK. Međutim, uprkos svemu, njegovi sugrađani ga nazivaju patriotom, a kažu da ne veruju da je ubijen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.