Popović: Diskusija o demokratiji važnija u kriznim situacijama

Sagovornici Danasa povodom izjave epidemiologa Branislava Tiodorovića o ograničavanju slobode

Ostavite komentar


  1. Suspenzija demokratije u cilju prevazilazenje krize i spasavanje populacije, daleko je vaznija.

  2. Ovi sto pisu o demokratiji i ljudskim pravima u OVOJ situaciji izgleda da bi voleli da se Srbija izjednacila po broju mrtvih sa Italijom i Spanijom pa bi im u tom slucaju opet bila kriva vlast sto nije nista preduzela.
    Svajcarska ima preko 1000 umrlih od zaraze zato sto nisu bas puno preduzeli deluje kao da su tako hteli jer im se na taj nacin nit orali ni kopali sliva u penzijski fond mesecno 3000000 fr obzirom da su vecina starci a ovde se sve meri brojkama verujte mi.
    To je zapad.

  3. Ako se predplatiš kao Karin komerc u Novom Sadu onda i danas možeš da kamionima vučeš šljunak i pesak iako je zabrana kretanja. Sigurno je to od velike važnosti za borbu protiv korone

  4. ,,Ljudska prava, demokratija i vladavina prava…bez njih ne može biti borbe protiv bilo kakve nepogode, pa i epidemije“
    Ljudi, veruje li iko u ovo? Naročito nakon Italije, Španije, NY…i činjenice da su Rusija i Kina pomogle Italiji i Americi, a ne obrnuto.

  5. Na našu žalost, dobar deo naše države i ne zna šta je demokratija. Moj komšija kaže izem ti ja tu vašu demokratiju kad svako sme svašta da kaže predsedniku, kad tamo neki novinari pišu da su ministri lopovi i prevaranti…… a takvih komšija i rođaka ima baš podosta.

  6. Demokratija znači vlast naroda. Na vlasti naroda zasnovana je država. Ko je protiv demokratije je protiv naroda i države i zaslužuje najtežu kaznu koja postoji u zakonu i to u ime naroda i države.

  7. Jasno je da su svi članovi kriznog Štaba ljudi od poverenja SNS-a. Takođe se zna da su lekari deo sistema i u principu dobri sa svakom vlašću.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.