Popović Ivković obišla priradnike granične policije na Aerodromu

Ostavite komentar


  1. Ova fotografija gde pripadnici policije stoje mirno pred ponavljačicom i rasturačicom brakova Ivković, to je slika i prilika zemlje u kojoj živimo.

  2. Koju završenu školu ili kupljenu diplomu ima ivković? Kakve veze ona uopšte ima da policijom? Izgleda kao komesar SS jedinica u nacističkoj nemackoj. Najjezivije je da takva osoba donosi odluke u nekada visokostrucnoj organizaciji kao što je bio nekada mup, pre kupljenih diploma.

  3. Verovatno najodvratnija osoba na političkom nebu Srbije. Bez konkurencije.

  4. Školovani policajac predaje raport supruzi propalog sps-ovca ?! Ona u obilasku aerodrUma ?!

  5. Policajcima je, u svakom slučaju, bilo draže da vide ovu lepu ženu nego ‘onog’, ministra policije. Doduše, ne znam da li gđa sekretarka ima ovlašćenja, mislim po zakonu a ne po partijskoj liniji, da vrši smotru i prima raport (ali ko šiša zakon u Srbiji). Tek, imala je priliku da proveri da li svi ‘kanali’ dobro funkcionišu i da posle, zadovoljna ode na veselje (posle slanja pozitivne depeše šefovima, naravno).

    1. Sve je ta kanale odavno dobro obradila, onako kako samo ona sirota zna. Ali očigledno da je ta klečeća obrada dala rezultat bar u njenom slučaju jer sad ispred nje mirno stoje policijski oficiri i još za to prima državničku platu od 160000 dinara mesečno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.