Popović: Izvinjavam se studentima zbog Vučićevih optužbi na njihov račun

Ostavite komentar


  1. Opozicija u Srbiji bi trebalo da iskoristi energiju studenata da skine ove djilkoše sa vlasti. A Vučić je odavno prešao sve granice pristojnosti. Moć ga je toliko opila da je obnevideo i
    postao užasavajuće bahat i osion. To više nije čovek nego zla kreatura koja mrzi sopstveni narod. Ali, posledice i to gorke će doći. Neki ljudi nikada ne nauče.

    1. Opozicija u Srbiji je iskorištavala sve i svakoga, tako da im gradjani odavno ne veruju.

  2. ovakvo poltronisanje zarad sitnih interesa odavno je pređlo svaku meru dobrog ukusa

    1. Šta je sad?Ne valja kad kudi, ne valja kad hvali?Pre će biti da je nešto drugo u pitanju?

  3. Epidemiolozi su u celoj Srbiji potvrdili da se kovid prosirio importovanim slucajevima od strane studenata.Molim izvinjenje.

  4. Šta ima rektorka kome da se izvinjava.Ako je bilo uvreda zna se ko se izvinjava.

  5. Studentima nije zabranjeno polaganje ispita, vec boravak u studenjaku, jer je tamo potvrdjena Korona. Za ispite mogu doci od kuca, ne vidim razlog za toliku paniku i neodgovorno ponasanje studenata, koji su izmanipulisano od strane nekog opozicionara.

    1. Ovo je klasika.Neko iz opozicije preko studenata pokusava da dodje do jeftinih politickih poena

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.