Popović: Proizvodnja ruske vakcine u Srbiji od 20. maja

Ostavite komentar


  1. Alo ljudi, od kada je pakovanje u bočice prva faza proizvodnje, ili uopšte proizvodnja?

    1. To se u SFRJ zvalo „šrafciger industrija“. Drugi sve uradili mi samo sklopili,država plaćala licencu i lepili naše nazive.

  2. Ја сам примио и прву и другу дозу вакцине ,,Спутник V,, . За плашљиве да кажем, никаквих проблема и болова после нисам имао. За 25 дана претпостављам да ћу стећи известан имунитет, иако ћу и даље поштовати све прописане мере предострожности.

    1. Za pocetak poceli ste pisati na cirilici, jos malo pa ce se pojaviti i ruska azbuka a poslije toga promjene se zapazaju u govoru. 60 dana od cijepljenja, savrseni ruski klon! 🙂 Malo smijeha ne ubija…

    2. I da si primio placebo ništa nebi osetio.Al kad prođeš pored zaraženog znaćeš šta di dobio.Ja sam dobio oba Fajzera.

  3. Da li sam dobro pročitao- proizvodnja (u šta sumnjam!) ili samo PAKOVANJE?

  4. Dolazili kamioni robe,sašije se etiketa proizvedeno u Srbiji,prepakuje i pravac izvoz,išlo je sporo dodje kamion pun robe ,viljuškar pretovari na kamion sa našim tablicama izvoz.Sada verovatno putuju samo papiri pošto u fabrici ima samo portir.
    Da skretimo muke pakujte vi to odmah ambalažu made in Serbija i vozite odmah gde je namenjeno da mi nešto prilikom flaširanja ne iz falširamo.

  5. Da samo nešto opet ne zeznemo kao što smo stručnjaci u tome, pa da ispadne skuplja dara nego mera. 

    1. U Novom Sadu u hali sajma skoro nikog nema.Ko je želeo da se vakciniše to je uradio.Inaj ko neće neće i to je njegovo pravo.Kad dobiješ virus kasno je za vakcinu jer za nju moraš biti zdrav.

  6. Rusi ce ovde sve proizvoditi. Politiku, vakcine, stit portiv Evrope, rakete, demokratiju, ordenje zasluznim rusofilima, sve. Bicemo prava slatka mala Rusija. Slava Bogu!

  7. A kome trebaju ruske i kineske vakcine? Nema bas toliko komunista na svetu, kojima je cast da prime te vakcine iz cisto ideoloskih razloga, jer cak ni oni ne ocekuju da te vakcine stite. Vise pomazu „svetsku revoluciju“, koja je odavno propala, ali, bar Srbi ne gube nadu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.