Popović: Vakcinu „Sputnjik“ mogu da prime i stariji od 60 godina

Ostavite komentar


  1. Valjda bi o učinku vakcine, bilo koje, trebalo negde zvanično da piše?? A ne da ja tebi ispričan, a tvoje je samo da mi veruješ!! Čini mi se da je to u međunarodnoj praksi definisano, a ne dečije ponašanje kao ovaj Popović. Ovo liči na reklamu protiv Sputnjika .

  2. Ovaj celavi izgleda umislio da je pametniji od virusologa u Francuskoj,Nemackoj,Svedskoj,Poljskoj koji ne preporucuju vakcinaciju starijih od 65.godina?

  3. Ако су, како наводи министар Поповић, Агенција за лекове и Институт Торлак тек „синоћ“, тј. 10-11. фебруара, „издали све дозволе“ за примену Спутник V за популацију 60+, онда то значи да наша популација 60+ пре тог датума (нпр. у јануару) није смела „без претходно издате српске дозволе“ ни примити ту вакцину, што је груба неистина. Још у јануару, наш чувени филмски уметник старости 66 година примио је у Србији, и то „без званичне дозволе“, Спутник V вакцину. Кога то министар Поповић „по задатку“ обмањује?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.