Popović: Vučić zloupotrebio dokaze iz krivičnog postupka

Savet REM zaseda, očekuje se rasprava o emitovanju uznemirujućih snimaka žrtava ubistava klana Veljka Belivuka

Ostavite komentar


  1. Poštovana gospođo Judita,
    Svaka Vam čast na Vašoj čestitosti i beskompromisnosti, Srbija nam strada i svi mi kao njeni građani zato što na najvišim funkcijama nema upravo takve karakterne ličnosti kao što ste Vi. Ne čekajte, niti smatrajte da je dovoljno da ova strašna vest i zloupotreba od strane predsednika države dopre do državnog tužioca, već neka udruženje odmah podnese krivičnu prijavu protiv njega nadležnom tužilaštvu kako biste dobili odgovor od državnog tužioca u formi rešenja. Pa poenta tog zabranjenog prikazivanja i zloupotrebe dokaza iz krivičnog postupka je usmerena na povećanje njegovog rejtinga u smislu kako je on eto uspeo da razotkrije jednu opasnu kriminalnu i mafijašku grupu, a to što su ljudi, ma ko oni bili, izmasakrirani na najzverskiji način i što nije predupređeno da do toga ne dođe, to nikome ništa, niko zato nije odgovoran. Kriminal se saseca u korenu odmah čim se pojavi, a ne dopušta se da se on istića i razgrana i odradi mnoge zverske radnje, a onda predsedniku padne na pamet da se usudi da ta zverstva još i prikaže javnosti, kako bi suludasta javnost zaključila kako im je predsednik države pravi podvižnik i borac protiv mafije i kriminala.

  2. U prevodu ovi dokazi bi trebali da utiču na svedoke i optužene ali ja nikako ne mogu da vidim kako bi mogli uticati.Kod nas je generalan problem kad se traže dokazi ,ako ih pokažeš pogrešio si,a ako ih ne pokažeš kažu nešto skrivaš,kao ovaj slučaj sa Babićem.Ja sam tu zaista zbunjen.

  3. Vučić zloupotrebio dokaze?
    Recite nam nešto što ne znamo, zloupotreba zbog svega živog zbog dizanja i/ili održavanja rejtinga je za Vučića sasvim normalna i uobičajena stvar.
    Velika i stvarno neočekivana vest biće kad Vučić ništa ne slaže, i ništa ne zloupotrebi, to još nismo doživeli od njega!

  4. Sednice REM moraju da budu javne!
    Kao što su sednice Komisije za žalbe Saveta za štampu, zasedanja Skupštine i skupštinskih odbora, rasprave pred sudovima (osim, izgleda, sednice Ustavnog suda Srbije!?).
    Mediji, i građani posredstvom medija, moraju da znaju šta pričaju, kako razmišljaju (ako razmišljaju) i kako odlučuju članice i članovi REM, koji iz državnog budžeta, od novca svih građana, primaju debele mesečne paušale zasedali ili ne, radili ili ne. A svi vidimo šta „rade“ i kako „odlučuju“. Ovako, oni se kriju se iza zatvorenih vrata i retkih praznih, jalovih saopštenja. Samo Judita Popović, kao pojedinac od integriteta samostalno, javno istupa i govori šta misli. Ostali nemaju ni moralnog niti profesionalnog integriteta, a o savesti da i ne govorim.

    1. REM ne cini jedna zena i takvi istupi su neprihvatljivi . Ona u najmanju ruku treba da podnese ostavku, pa onda da prijavljuje do mile volje.

  5. Ne postoji ovde nikakva zloupotreba dokaza, verujem da je samo deo dokaza prikazan, da ima jos monstruoznijih slika i snimaka.

  6. Da je tužilaštvo davnih dana reagovalo na sva Vučićeva kršenja ustava i zakona on bi davno bio smenjen, pa uhapšen i pred istražnim organima. Naravno da je prekršio što šta. Šteta za njega što ništa nije naučio iz devedesetih, već se ponovo tamo ukopao.

Ostavite komentar


Društvo

"Predsednik mesne zajednice rekao da se strpim dok prođu izbori i da ne dižem buku": Saši Lukiću dvorište više od pola godine pliva u fekalnim vodama, nadležni ne rešavaju problem 10

„Predsednik mesne zajednice rekao da se strpim dok prođu izbori i da ne dižem buku“: Saši Lukiću dvorište više od pola godine pliva u fekalnim vodama, nadležni ne rešavaju problem

Saša Lukić iz sela Vlaška kod Mladenovca već osam meseci ne može da boravi u svojoj kući u tom selu, jer je početkom decembra prošle godine, prilikom pražnjenja septičke jame koju koristi obližnja osnovna škola, kamion propao u zemlju i oštetio septičku jamu iz koje od tada fekalna voda curi u Lukićevo dvorište.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.