Zamislite da učeniku kažete da je nezadovoljavajući ili da učenici napišete da je dovoljna: Kako će se u školama popunjavati svedočanstva?

Ostavite komentar


  1. Ako hocete stvarno da uradite za zene skratite radni vek, to bi im mnogo vise znacilo.

  2. Ви имате стварно проблема у Србији ; дете повређено у несрећи не може код лекара, човек испада из кола хитне помоћи, овога нема ни у Тунгузији. Ова држава није заслужила да је тако зовемо.

  3. Koliko znam, ocenjuje se uspeh (muški rod), a ne osoba.
    Znači učenik/učeni a je postigao /postigla dovoljan/nedovoljan uspeh.

    Ne moramo od komarca praviti magarca po svaku cenu.

  4. Dok se zamajavamo sa ovim gluposti a, ode ne samo Kosmet nego i cela država

  5. Tako je to kad pravnici pomisle da su sposobni i da mogu da uredjuju jezik, bez lingvista naravno. Zena sam i samo cu citirati Balasevica:“Nemojte nas vise braniti jer mozete nas saraniti“. Toliko neresenih zenskih problema ne moze resiti ni pokriti ova ujdurma i nasilje nad nasim jezikom i svima nama.

  6. Nastavnik nema mogućnost da sam definiše rod tog prideva koji se piše uz ocenu, jer u esDnevniku sve to je predefinisano i onda nastavnik samo bira iz liste. Tako da je normalno da nema uputstva o tome kako treba postupati, jer sam nastavnik o tome ne odlučuje. Bez obzira na činjenicu da se ocenjuje uspeh, a ne osoba, ako nam takvu promenu budu sproveli kroz esDnevnik, nastavnici neće imati mogućnost da utiču na to.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.