Poraz vladavine prava

Reagovanje navladinih organizacija za ljudska prava

Ostavite komentar


  1. A šta je tu čudno….svi su tu (osim Mire i Marka) a valjda će Putin i njih uskoro da kruniše za vladare Srbije. Sve kadrove u Srbiji drže proruske službe 1987-2016 od direktora obdaništa do direktora groblja….lako se da proveriti….
    Provladini mediji, a o RTS da i ne govorim su svi odreda proruski orjentisani vec 3 decenije. Što oni (vlast i mediji) više veličaju Rusiju narod koji nešto zna da radi sve masovnije napušta (emigrira) Srbiju…naravno ne odlaze u Rusiju nego truli Zapad…
    Ne interesuje njih EU (Zapd) uopšte, njih samo zanimaju pare Zapada: donacije, pomoć, projeti, krediti….održavaju se pomoću tih Zapadnih para (a tu spada i grdan novac koji šalju naši emigranti sa Zapada)….Koliko vidim "nema ko u Srbiji da povuće ručnu kočnicu" i da "preseče ovaj nerazmrsivi Gordijev čvor" našeg svakodnevnog propadanja….

  2. Ovde se konkretno može reći da se radi o porazu vladavine elementarnog moralnog kodeksa, gde je istina otirač -nepoželjna. Gde je i jedan dakaz o bilo kakvoj savetodavnoj ulozi pomenutog, do pukog spletkarenja ? I te kako ima ljudi koji misle svojom glavom i razlikuju prodavanje magle od istine.

  3. Izgleda da je Djekna i dalje aktuelna: "Sine Miso, ja ne vidje vece budale od tebe, koja radi vise protiv sebe, do tebe".

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.