Porfirije na Spasovdanskoj litiji: Mi znamo ko smo i šta smo, pravoslavni hrišćani, deca Svetog Save i Vladike Nikolaja (VIDEO, FOTO)

Ostavite komentar


  1. Bila sam na Litiji i žalosti me jedino to da Patrijarh uopšte, ni jednim slovom nije pomenuo naš raspeti narod na Kosovu i Metohiji!!!

  2. A ovaj falš patrijarh voda „stado“ po noćnim litijama kao da je u pitanju Noć veštica a ne veliki pravoslavni praznik, pri tome još izabran za slavu grada Beograda. Strašno.

  3. Još malo pa će u srpskom svetu svi morati nositi mantije i litije će biti svakodnevna obaveza sve mi liči na blisko istočni svet a mi zatucan svet

  4. Ne znam da li ste primetili – patrijarh potpuno sledi politiku Vođe, a ovaj je, kao što verovatno znate, KiM pustio niz vodu.
    Zapad ga je i postavio na vlast da to odradi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.