Porodica Đoković: Ovo je Novakova najveća pobeda u karijeri

Obraćanje porodice Đoković

Ostavite komentar


  1. Ovo je Novakov najveći i konačan poraz u karijeri a onako usput i bruka za sve nas koji smo svim srcem navijai za njega. Sujeta je pobedila razum. Ono što nećemo naučiti je da sudovi u normalnim zemljama nisu podložni pritisku vlasti.

  2. Zar nije malo cudno da coveka od 34 godine konstantno zastupaju (i neumereno hvale) otac, majka i brat?

  3. Oni koji su ga voleli sad ga vole jos vise, oni koji su ga mrzeli sad ga mrze jos vise. Mediji ko i uvek zeljni senzacije. Ova drzava nema nista ni od jednih ni od drugih. A da, vakcinacija… glavna tema, ajd da nastavimo da se oko toga mrzimo, neka Novaka njegovoj porodici. Laku noc Srbijo

  4. Kada bi porodica prestala da stalno daje nekakve izjave i da vise sebe nego njega eksponuje bilo bi bolje za Novaka. Njegovo je da igra tenis, da se takmici i da se udalji od samopromocije, politike i nacionalnz izliva.

  5. Sjajna vest je da je nas Nole na slobodi i da moze da igra.
    Lose je da se stalno eksponira sira porodica, a nigde nema uze porodice – supruge i dece.
    Velika politicka zloupotreba slucaja.

  6. Najveća pobeda??? Ma, hajte, molim vas, deportovaće ga pred četvrtfinale. Da se razumemo, ne bih voleo, ali je veoma moguće.

  7. porodica mu zabija autogolove. Ne pisete da se konferencija naglo završila posle nezgodnog pitanja novinara.

  8. Pirova pobeda. Tolika ostrašćena želja da bude bolji od drugih je sve, samo sport nije.

  9. Njegova porodica su beznačajni likovi i ne znam zašto nam ih mediji nameću .Molim vas više mi ih ne pokazujte.

  10. Zasto su prekinuli presicu nakon postavljenog pitanja o PCR pozitivnom testu i Novakovom intenzivnom prisustvu u javnosti tih dana?

  11. Novakovov otac ne bi trebao da se pojavljuje u javnim nastupima. Toliko je iritantan da je to jezivo. On ustvari svojom pojavom i svojim rečnikom samo nanosi štetu Novaku.

  12. Majstorski je to odigrao! Ponizio je clanicu Kriznog staba, ministarku i „gospodzetinu“, dovevsi je na miting podrske njegovom: „Ne, ne, ne…“ kao odgovor na njeno: „Vakcina, vakcina vakcina…!“

  13. Vlada Australije nema trecu alternativu: ili ce sutra proterati Novaka Djokovica ili ce podneti ostavku.

  14. Srdjanu bih preporucila da uziva u penziji sa unucima a da pusti sina na miru. Samo mu cinite medvedju uslugu. Noletu svaka cast u svakom pogledu ali Vi preteraste. Ne uzimajte njegove zasluge kao svoje. Dete poraslo u coveka i odlicnog sportistu. Doneo nam je toliko radosti kao da je nase dete. Napred Nole a roditelji malo neka olade glavu.

  15. Nezavisno sudstvo je temelj i garancija nepristrasnosti. Isto kao i u Srbiji: brzo, efikasno i objektivno. Nema zaštićenih. Bravo, dragi nas Predsedniče!

  16. Novak je vanvremenski sportista i najbolji ambasador Srbije svih vremena.
    Medjutim Srdjan je obican lesinar koji se proserava javnim nastupima misleci i da je pametan samo zato sto ima Noletov kes inace je obicna neobrazovana ssljacina

  17. Čestitam Novaku i njegovoj porodici na čojstvu i junaštvu. Srećna vam Nova godina. Vi ste uzor svim poštenim i hrabrim ljudima na svetu. Izdržite, a mi ćemo se moliti za vas.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.