Porodica Gojković: Zloupotrebljavaju našu tragediju

Zgrada redakcije Danasa osvanula oblepljena plakatima sa pitanjima upućenim Saši Jankoviću o samoubistvu njegovog prijatelja

Ostavite komentar


  1. Da nisu bondovi botovi gaše prangije lepili? Ej u štolcu se obučavao a sad lepi kod gaše.

  2. A zašto mi ne objavite komentar,pa ja javno svuda pričam da nam je vlast fašistička,i šta tu nije jasno.Ovo što ovi iz SNSa rade,to su samo Hitlerovci radili tridesetih godina prošlog veka,a glavni za propagandu je bio izvesni Gebels.Očigledno da i Vučič ima svog Gebelsa,a on se ponaša isto ko Adolf kad ga naljute neistomišljenici.

  3. Kako je CSK iz Moskve pobedio srbijanski državni klub Crvenu Zvezdu,Ožalošćeni navijači,očekuju da se izbori pomere za novembar ili 2020 g.,jer će mnogi iz današnjeg rezultata utakmice glasati za opoziciju.Siromah Pešić,sada je video kako Ronaldo zaradjuje milione,što on neće nikad da nauči da daje golove kao Ronaldo.Sada sigurno plače.Pre utakmice,G.Čepurin i naš „Bucko“ Ivica su ouzvačili slamke,pa jke Ivica izvukao onu kraću.Vučić to ne zaboravlja,pa će Ivica da ide da poseti Miru Marković da joj čestita pobedu CSK.

  4. uporno partijsko podzemlje ne preza od najdubljeg poniranja u ljudsku tragediju i zloupotrebu iste. ubija u pojam svojom beskrupuloznošću!

  5. Kad su 2000. zglajzali, tadašnji opozicionari su uspeli da zauzdaju ogroman bes naroda. Nadam se da naredni put neće.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. avgust i 1. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.