Porodila se partnerka premijerke Ane Brnabić

Ostavite komentar


  1. Vrh, sad se domacica iz Jagodine kad je na Pinku cula vest, sprema za babine…..

  2. ANA BURNABITCH NIJE DOBILA NIŠTA!!!!
    NITI IMA PARTNERKU!!!
    Da bi Miss Burnabitch imala partnerku prvo nam treba Zakon o istopolnom partnerstvu. A Srbija to nema. Nijedan (nula, null, nicht, nema bolan j… te stari tvoj u mozak) član, stav, tačka ustava i zakona ove zemlje ne pominje istopolnu zajednicu. Zato ona NEMA partnerku nego devojku ili seks varijantu, kao što ja takodje ne mogu da imam partnera, nego samo dečka ili seks ortaka. Niti jedan gradjanin i državljanin Republike Srbije.
    A da tek ne ulazim u te roditeljske odnose sa tek rodjenim dečakom, 100 godina živeo u zdravlju i veselju. On Ani Burnabitch nije NIŠTA. Jer tako kažu ustav i zakoni ove zemlje. Gospodjica koju novine prikazuju kao drugog roditelja tog dečaka to nije, niti je pomogla da se zavrzlame oko donošenja zakona u toj oblasti reše.
    I zato SRAM JE BILO!!!

    1. „On Ani Burnabitch nije NIŠTA. Jer tako kažu ustav i zakoni ove zemlje“. Ok. Recimo da ustav kaže suprotno od iznetog, da On Ani jeste nešto, da li On, zaista, po prirodi stvari, Ani jeste nešto ili je to po prirodi ustava i zakona (suprotnog prirodi).
      No, u ovom slučaju se ne radi samo o tome, već se ističe drastičan primer potpune jednakosti među političarima vrha bilo koje seksualne orijentacije, oni brinu isključivo o sebi i ličnim interesima, premijerka je svojom, opštom pasivnošću prema pravima svih građana, zaboravila i na prava ugroženije populacije, kojoj po prirodi stvari pripada, a što posledično dovodi do širenja animoziteta i sumnji da ta različitost može biti moralnija u odnosu na drugu. Jednostavno, ljudi su, ili ljudi, ili neljudi…

  3. Neka je dete zivo i zdravo ,nadam se da ga nece biti sramota kad poraste…ne zbog lgbt, nego zbog maminog ponasanja dok je glumila premijerku Sebije ,one iste gde nema siromasnih…

  4. Ovako,
    1. Svako ima pravo da bude sa kim hoce, ako druga osoba na to pristaje naravno i da radi sta hoce dok drugog to ne ugrozava na bilo koji nacin.
    2. Sto se mene tice , nista mi to ne smeta niti bilo kome treba da smeta, ali…
    3. Sam pogled na musko i zensko telo govori da su muskarac i zena dizajnirani jedno za drugo.

  5. Koji je stav SPC po pitanju ovoga? Verovatno će se slikati i dalje zajedno svi, na različitim svečanostima,prijemima i smesiti jedni drugima srdačno, dok se rukuju.

  6. Povratiću od ovakvih vesti! Šta je sa porodicom? Žao mi je i ovog deteta kad odraste. A pritom niko ni da pomisli da možda ovakvo nešto nije protivzakonito? Ko je pročitao zakon o porodici zna o čemu govorim.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.